Kavak Yelleri esmeye devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kavak Yelleri esmeye devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2010 00:00

Bir yaz dizisi olarak başlamıştı ama öylesine ilgi gördü ki ekran klasiklerinden biri haline geldi. Dördüncü sezonuna giren “Kavak Yelleri”nin başrol oyuncuları Pelin Karahan, Sarp Apak, Aslı Enver ve İbrahim Kendirci, tansiyonun bu sezon da hiç düşmeyeceğini söylüyor.

Haberin Devamı

PELİN KARAHAN: EFE’Yİ BEN DE MERAK EDİYORUM    

“Kavak Yelleri” bir yaz dizisi olarak başlamıştı ama şimdi dördüncü sezonunda... Bu başarıyı neye bağlıyorsun?


- Yapım şirketimiz Tims’in ve set ekibimizin çok titiz çalışmasına, birbirimizle iletişimimizin çok iyi olmasına ve en önemlisi de izleyen herkesin kendi hayatlarından bir şeyler bulabildiği sıcak ve samimi bir dizi olmasına bağlıyorum.

Geçen sene dizi dışında reklam filmi gibi farklı projelerde de kendini göstermiştin. Peki bu sene de yeni projeler olacak mı?

- Şu an diziden başka bir projem yok. Eğer teklif gelirse de zamanım uyduğu takdirde kabul ederim. Öncelik “Kavak Yelleri”nin.

Dizinin son bölümlerinde Efe sanki tekrar ortaya çıkacakmış gibi bir his yaratıldı. Yoksa gerçekten geri mi dönüyor?

- İleriki bölümler hakkında inanın benim de en ufak bir bilgim yok. Yeni sezonu biz de sizin gibi heyecanla bekliyoruz.

Haberin Devamı

SARP APAK: AŞI TUTTU, İZLEYİCİ GÜVEN’İ SEVDİ

Seni yıllarca “Avrupa Yakası”nın Tanrıverdi’si olarak izledik. Sonra “Efe” karakteri ayrılınca “Kavak Yelleri” ekibine dahil oldun. “Güven” rolüne kolay uyum sağlayabildin mi?


- Geçen sezon hem bedensel hem de ruhsal anlamda çok yoğundu benim için... Çünkü çok sevilen bir diziye yeni bir karakterle dahil oldum. Ama ekip o kadar güzel kucakladı ki beni hemen alıştım. Tabii işin seyirci tarafı tamamen bizim dışımızda. İzleyip izlememek, sevip sevmemek onların takdiridir her zaman. İki üç bölüm şaşkınlık yaşadılar ama sonra beni aileye kabul ettiler neyse ki. Yani aşı tuttu.

Seni yakın gelecekte bir sinema filminde görme ihtimalimiz var mı?

- Gelen teklifler var, ama dizi yaparken film çekmek pek mümkün değil. Dizi için haftanın beş altı günü çalışıyoruz. Yani iyi bir ön hazırlık ve konsantrasyon isteyen sinema filmine zaman bırakmıyor. Tabii zamanı denk getirdiğimde bir filmde rol almayı çok isterim. Sinema kariyerimi çok önemsiyorum çünkü; şık ve doyurucu bir skala oluşturmalıyım.

Şu an birçok kanalda “Kavak Yelleri” benzeri gençlik dizileri yayınlanıyor. Bu trend hakkında ne düşünüyorsun?

- Televizyon kültürü böyle bir şey. Trendler takip edilir. Çok normal karşılıyorum bu durumu. Ama sonuçta “Kavak Yelleri” bir ilk tabii ve bu işin parçası olduğum için mutluyum.

Haberin Devamı

ASLI ENVER: BU SEZON DA SÜRPRİZLERE HAZIRLIKLI OLUN

“Kavak Yelleri”nde geçen sezon çok hareketli geçti. Peki bu sezon izleyiciyi neler bekliyor?


- “Kavak Yelleri” yaşayan bir dizi olduğundan her zaman hareketli. Sonuçta gerçek hayattakilere benzer durumlar yaşıyor kahramanlarımız ve yaşamaya da devam edecek. O yüzden de yine hareketli ve sürprizlerle dolu bir sezon olacak. Ama daha fazla ipucu vermeyeyim, izleyicilerimiz için işin sürprizi kaçmasın.

Dizinin çekimleri genelde İstanbul dışında yapılıyor. İstanbul dışında çalışmak zor olmuyor mu?

- Diziye başladığımızdan beri zaman zaman İstanbul’dan uzakta çalışmak durumunda kalıyoruz ve elbette zorlanıyoruz. Sonuçta alıştığımız bir düzen, bir şehir var. Aileden ve arkadaşlardan uzak olmak da çok zor. Ama bir süre sonra tüm set ekibi ailemiz ve arkadaşlarımız gibi olduğundan bu duruma da alıştık. Arada ufak kaçamaklarla aile özlemimizi de dindiriyoruz zaten.

Dizi ile beraber ciddi bir hayran kitlesi edindin. Sokakta nasıl tepkiler alıyorsun?

- Biraz sivri bir karakteri oynadığımdan ilk başlarda şaka yollu takılıyorlardı. Ama karakter tam olarak anlaşıldığından beri hep iyi tepkiler alıyorum. Genelde dizinin devamında neler olacağını soruyorlar. Diziyi çok sevdiklerini söylemeleri de beni mutlu ediyor.

Haberin Devamı

İBRAHİM KENDİRCİ: OTİZME DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM

Sinema, reklam filmleri, dizi oyunculuğu derken seni birçok yerde görmeye başladık. Peki hangisi daha ön planda?


- Şu an İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı son sınıf öğrencisiyim. Bundan da anlaşılacağı üzere tiyatro her zaman ön planda olacak, çünkü eğitimim sahne sanatları üzerine. Umarım sinema ve tiyatroda kalıcı işlere imza atabilirim.

Hayalinde “kesinlikle oynamalıyım” dediğin bir rol var mı?

- Örnek aldığım Sean Penn, Daniel Day Lewis, Javier Bardem gibi aktörler, canlandırdıkları otistik karakterlerle beni çok etkiledi. Ben de bir gün sinemada böyle bir rolü canlandırmayı çok isterim. Bu hastalığa dikkat çekmenin öneminin farkındayım.

Diziye dönersek; Deniz ve Mine’yi bu sezon neler bekliyor?

- Belki pek inandırıcı olmayacak ama henüz hikayenin gidişatını, Deniz’le Mine’nin akıbetini, Mine’nin Deniz’i affedip affetmeyeceğini ben de bilmiyorum. Ne diyelim; ikisinin de hakkında hayırlısı olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!