Kargo ve Mor&Ötesi üyeleri buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kargo ve Mor&Ötesi üyeleri buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2006 00:00

VJ adayları Kargo ve Mor & Ötesi üyeleri ile buluştu, sorularıyla ünlüleri terletti.23 Ekim 2006 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan müzik ve yaşam tarzı kanalı MTV Türkiye, Doritos’un sponsorluğunda gerçekleştirdiği VJ seçmelerinde son 7 VJ adayını belirledi.

Haberin Devamı

Finalistlerin belirlenmesinin ardından çekimleri tüm hızıyla devam eden“MTV Türkiye –Doritos TYTZ VJ SEARCH“ yarışmasında finale kalan 7 VJ adayı Kargo’dan Koray ve Serkan ve Mor & Ötesi’nden Harun ve Kerem ile buluştu. Genç VJ adaylarıyla ünlü müzisyenler arasında gerçekleşen sıcak sohbet aynı zamanda MTV Türkiye’nin bir müzik grubu ile stüdyolarında gerçekleştirdiği ilk röportaj oldu. Seçmelerde son 7’ye kalan Ebru Kuş, Anıl Yangın, Alper Etiş, İrem Erman, Korhan Başalak, Eyüp Çakmak ve Bahadır Arıkan sevdikleri müzik gruplarıyla neşe dolu bir gün geçirirken, TV röportaj teknikleri hakkında pratik yapma fırsatı buldular.

 

Haberin Devamı

Yeteneklerini ve bilgilerini ünlü rock grupları karşısında sergileyen adaylar, sordukları sorularla da grup üyelerini şaşırttılar. VJ adaylarının bu denli geniş müzik bilgisine sahip olacaklarını beklemediklerini belirten ünlüler, “MTV Türkiye seçeceği VJ’ler ile fark yaratacak.” yorumunu yaptılar. Ayrıca MTV Türkiye’nin yayın hayatına başlamasında da büyük heyecan duyduklarını belirten Koray, Serkan, Harun ve Kerem “İnanıyoruz ki MTV Türkiye ile birlikte bizim de yurtdışında sesimizi duyurabileceğimiz bir platform oluşacak” diye konuştular...

 

Seçmelere katılan VJ adaylarının www.tamyeritamzamani.com sitesinden ilk başvurularını yaptıktan sonra elemelere geçilen yarışma için Türkiye’nin 45 ilinden binlerce genç katılmıştı. Finallere kalan VJ adayları “MTV Türkiye –Doritos TYTZ VJ SEARCH“ galibi olabilmek için deneme çekimlerinde kamera karşısına geçtiler. Yarışma sonucunda MTV Türkiye VJ’i seçilecek iki şanslı kişiyi dünya çapında tanınma fırsatı bekliyor.

 

Finalde kazanan VJ’lere www.tamyeritamzamani.com’dan oy vermiş olan üç çift MTV’nin Amerika’daki muhteşem organizasyonlarından birine katılmaya hak kazanırken, 200 TYTZ üyesi ise MTV Türkiye’nin dev lansman partisine katılabilecek.

Haberin Devamı

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!