Karda defile

Güncelleme Tarihi:

Karda defile
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bir mayo firması 2001 modellerini Saklıkent'te düzenlediği defileyle tanıttı. Yoğun kar altında gerçekleşen defilede Rus mankenler nefes kesti.

ANTALYA'ya 57 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi, hafta sonu ilginç bir defileye daha ev sahipliği yaptı. Bir mayo firmasının 2001 modellerini tanıttığı defile yoğun kar altında gerçekleştirildi. Birbirinden güzel Rus mankenlerin görev aldığı defile büyük ilgi görürken, katolog çekimleri ise aşırı soğukta yapıldı.

KAYAK YARIŞI

Rus mankenler Natali, Svetlana, Elena, Yula, Anna'nın görev aldığı katalog çekiminde Sera ve Pierre Cardin'in ürünleri tanıtıldı. Çekimlerin en ilginç bölümünü ise mankenlerin, mayo ve bikinileri ile kayak yapması oluşturdu. Pistte birbirleriyle kıyasıya yarışan mankenler, soğuğa rağmen neşelerinden bir şey kaybetmedi. Firma yetkilileri, katalog çekiminin başarılı geçtiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Saklıkent Kayak Merkezi ilginç bir defileye ev sahipliği yaptı. Bir mayo firmasının kar üzerinde yaptığı katalog çekimine katılan güzel mankenler, aşırı soğuğa rağmen objektiflere saatlerce poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!