Kara Sevda 17. yeni bölümünde heyecan dinmiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 17. yeni bölümünde heyecan dinmiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 12:10

Kara Sevda 17. bölümü ile bu akşam Star Tv’de! İzlenme rekoru kıran sevilen dizi Kara Sevda 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bakalım dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İzleyiciyi ne sürprizler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Haberin Devamı

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Kara Sevda bugün 17. Bölümü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde ortalık iyice karışıyor.

Ozan ve Zeynep’in ani evliliği herkesi şoke etmiştir. Bu evlilik her şeyi alt üst edecektir. Bakalım bu evliliğe ailelerinin tepkileri ne olacak? Kara Sevda’da nefeslerini tutacak sürpriz gelişmelere hazır olun! Bu akşam saat 20:00’da Star Tv ekranlarında sakın kaçırmayın!

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı popüler dizi Kara Sevda bugün 17. Bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Ozan ve Zeynep’in evliliği damga vuruyor. İşte yeni bölüm gelişmeleri ve fragmanı…

KARA SEVDA 17. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Haberin Devamı

Kara Sevda 17. bölümde neler yaşanacak?

Sevilen dizide Burak Özçivit, hırslı bir maden mühendisini, Neslihan Atagül, kardeşi için kendi hayatından vazgeçen Nihan’ı Kaan Urgancıoğlu ise saplantılı bir şekilde Nihal'e aşık olan Emir'i canlandırıyor.

Dizinin yeni bölümünde Zeynep ve Ozan'ın evliliği önce her iki ailede kıyamet koparıyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz sürprizlerle dolu Kara Sevda 17. bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Star Tv’de. Sakın kaçırmayın!

Gerek oyuncu kadrosu gerek etkileyici sahneleriyle dizi severleri ekran başına kilitleyen Kara Sevda'nın bu haftaki bölümüne Zeynep ve Ozan evliliği damga vuracak. Bu evlilik Nihan’ların ve Kemal'lerin evinde büyük felakete yol açıyor.

Kemal ve Nihan’ı aileleri yüzünden yine zor günler bekliyor. Zeynep ve Ozan’ın evliliği ailede şok etkisi yaratırken, Emir için yaptığı plandan hoşnut olan Zeynep’in planları ne yazık ki beklediği gibi olmayacaktır.

Zeynep, planladığından daha kısa sürede kendi evine döner ancak baba evinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Kemal, Zeynep’in evliliği yüzünden abisi ile büyük kavga yapacaktır.

Nihan ise Zeynep ve Emir’in geçmişini bildiği için bu evlilikten şüphe duyar. Kuşkularını Kemal’e söyleyip söylememek konusunda kararsız kalır.

Haberin Devamı

Zeynep ile Ozan'ın bu davranışları her iki aileyi de paramparça eder. Ailesine kızan Zeynep evden ayrılır ve Leyla’nın yanına gider.

Emir ise attığı bu kazık için Zeynep’e büyük bir oyun oynar ve elindeki son kozu kullanır. Emir’in Zeynep için planı ne?

KARA SEVDA 17. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Kara Sevda son bölüm özeti:

Emir, Kemal'i ve ailesini paramparça etmeye ant içmiştir. Bunun için Tarık’a görev verir ancak verdiği bu görev Tarık’ın sonu olacaktır.

Emir’in bu planları Tarık ve kardeşini karşı karşıya getirir. Emir’in planlarını boyun eğmeyen Kemal, arkasından çevrilen oyunu bozarak Emir’i köşeye sıkıştırır.

Herkesin gözü önünde köy halkından yaptıkları için özür diler ve yapılan her şeyin usulüne uygun gerçekleştirileceğinin sözünü verir.

Haberin Devamı

Diğer yandan evlilik hazırlıklarını sürdüren Ozan ve Zeynep sürpriz bir şekilde evlenirler ve bir anda nikahları kıyılmış olarak ailelerinin karşısına çıkarlar.

Leyla ve Vildan arasında ev kavgası devam etmektedir. Bu durumdan yararlanan Galip ise ilk olarak Leyla’ya giderek yardım teklifinde bulunur ancak Leyla’dan yüz bulamayınca Vildan’a gider. Galip’in asıl amacı her ikisinin arasını açmaktır.

Nihan, annesine kızar ve evi terk eder. Bir süre Leyla’nın evine yerleşir.

Asu, hiç beklemediği bir anda amcasının hastalığını öğrenir. Amcası, hastalığının duyulmaması ve özellikle bunu Kemal’e söylememesi için Asu’yu tembihler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!