Kara Sevda 13. yeni bölümde Nihan, sırların ortasında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 13. yeni bölümde Nihan, sırların ortasında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 21:07

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyenleri ekranları başına kilitleyen TV dizisi Kara Sevda 13. bölüm 1. fragmanı, Kara Sevda 13. bölüm 2. fragmanı ve Kara Sevda 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Peki; 13 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan Kara Sevda 13. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kara Sevda, yayınlanan son bölümü ile yine izleyenleri ekranları başına kilitledi. Heyecan dolu bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkan dizi, izleyenlerin kafasında soru işaretleri bırakarak bölümü sonlandırdı. İzleyenler ise heyecanla dizinin 13. bölüm fragmanını bekliyorlar.

Merakla Beklenen Kara Sevda 13. Bölüm 1. Fragmanı,  Kara Sevda 13. Bölüm 2. Fragmanı ve Kara Sevda 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Sürükleyici senaryosu ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Kara Sevda’nın yayınlanan son bölümünde, Nihan’a özgürlüğünü geri vermek için Kemal kendisini tehlikeye attı.

KARA SEVDA 13. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KARA SEVDA 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

KARA SEVDA 13. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Baş rollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda, Burak Sergen, Zerrin tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Neşe Baykent, Kaan Urgancıoğlu, Rüzgar Aksoy, Melisa Aslı Pamuk, Barış Alpaykurt, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşıcı, Çağla Demir, Metin Coşkun, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Ercar ve Orhan Güner yer alıyor.

Kara Sevda 12. Bölümde Neler Oldu?

Kemal, Nihan’ın o geceye ait sırlarını çözebilecek flaş disklerin Galip’te olduğunu görür ve bunun üzerine tüm planlarını değiştirir. Kemal, Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için riskli bir yol izlemeye karar verir. Kemal, Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için artık tüm tehlikeleri göze almıştır.

Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaş diskleri geri almak için doğru zamanı beklemektedir.

Kemal sayesinde Önder ve Nihan, Emir’in hayatta ki en zayıf noktasını öğrenmiştir. Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.

Sevilen dizi Kara Sevda her Çarşamba, saat 20:00’de TV ekranlarında.

BAKMADAN GEÇME!