Kapanması değil titizlik hastalığı ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Kapanması değil titizlik hastalığı ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2008 00:00

Ferdi Tayfur, eski eşi Necla Nazır’ın kendisiyle ilgili sözlerine cevap verdi.

Haberin Devamı


30 yıllık aşkın fotoğrafları

Ferdi Tayfur, ayrıldığı eşi Necla Nazır’ın “Başımı kapattığım için benden ayrıldı” sözlerine cevap verdi.Arabesk müziğin önemli ismi Ferdi Tayfur, son zamanlarda yaşadığı olayları ve ayrıldığı eşi Necla Nazır’ın “Başımı kapattığım için benden ayrıldı” sözleri hakkında ne düşündüğünü Akşam’a anlattı:

DOĞUM SONRASI HUYLARI DEĞİŞTİ: Lohusalık döneminde (doğumdan sonraki 6 hafta) bazı kadınların psikolojisi değişiyor. Necla Hanım da o dönemde kapandı ve kendi kendini öyle tedavi etti. 19 yıldan beri de öyle... Namazını kılar, Kur’an-ı Kerim okur. Kapanması benim tercihim değildi. Ona hiç müdahale etmedim.

BİR GÜNDE DEĞİL, ZAMANLA OLDU: Bu ayrılığın nedeni onun kapanması filan değil. Belki zamanla başka şeyler su yüzüne çıktı. Belki benim bir dolmuşluğum, bir tahammülsüzlüğüm oluştu. Ya da ne bileyim belki silkinip ayağa kalkmak istedim. Yine de bu ayrılıkta Necla Hanım’ın çok mükemmel bir insan olması ve sürekli mükemmeliyetçi bir kişilik sergilemesi beni sıktı sanırım.

Haberin Devamı

ŞÖHRET BENİ HİÇBİR ZAMAN ŞIMARTMADI: Terbiyem, mütevazılığım, almış olduğum aile terbiyesi ile sanat dünyasında 40 yıldır ayaktayım. Şöhret beni hiç şımartmadı çünkü benim hamurumda yok. Amacım sadece beste yapmak ve iyi şarkılar söylemekti.

TEK BAŞIMA YAŞAMAK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR: Hayatımda hep olayları zamana bıraktım. Bu ayrılığı da öyle yaptım. Şu an tek yaşıyorum, bu da hoşuma gidiyor. Çünkü yalnız başına olmak dünyanın en güzel şeyiymiş. Ama sakın kimse bana özenmesin.

KADINLAR İÇİN SIĞINACAK LİMANIM: Çapkın bir erkek olmadım. Çapkın sürekli kadınların peşinden koşan adama denir... Kadınlar beni sevdikleri için geldi. Çünkü kalbi temiz, zararsız bir insanım. Kadınlar için sığınılacak çok güzel bir limanım.

ZELİHA HANIM’DAN ASLA BOŞANMAM: Şu an nikâhlı olan eşim Zeliha Hanım benden 5 yaş küçük. Eşimle severek evlendim, sonra da onu Adana’dan İstanbul’a getirdim. Onu ta oralardan buraya getirmişim, şimdi ‘Ya kusara bakma, seninle boşanacağım’ diyemem. O nikâh, çocuklarımın kalkanı, üzerlerindeki şemsiye.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!