Kaliteli romantik-komedi özleyenlere

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli romantik-komedi özleyenlere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2013 01:14

Haberin Devamı

Ömür GEDİK

RIDDICK
Vin Diesel köklerine geri döndü. Uzatılmış iki saate rağmen yönetmen David Twohy’nin ilgiyi perdede tutmayı başardığı söylenebilir. Battlestar Galactica filminin yıldızı Katee Sackhoff, iyi nişancı rolünde son derece etkili. Ama tabii ki asıl kredi Vin Diesel’e verilmeli. Her şey onun üzerine kurulu olmasa böyle sıradan bir senaryo ve film ne kadar çekici olabilirdi tartışılır.

ÇILGIN HIRSIZ 2
Yılın en iyi aile eğlencelerinden. İçinde hem kahkaha hem de sıcak bir hikâye ve duygusallık var. İlk filmi sevenler “Devam filmleri hayal kırıklığı yaratır” klişesine kanmasınlar. Çılgın Hırsız 2, serinin hayranlarının yüzünü her anlamda güldürecek bir film olmuş.

Atilla DORSAY

ZAMANDA AŞK
Erkek üyeleri isteyince ‘geçmiş zamana dönme’ yeteneğine sahip olan bir garip ailenin en genç bireyi, sıradışı bir aşk öyküsü yaşar... ‘Yıpranmış aşk teması’nı fantastik bir sosla beslemeye çalışan Zaman Yolcusunun Karısı, Sil Baştan gibi bence zırva filmlerden sonra, Richard Curtis bunu başarıyor. Özellikle üç tür seyirci görmeli: Aşkı hâlâ çok önemseyenler, baba-oğullar (mümkünse birlikte!) ve illa da aşk filmi yapacağız diye tutturan genç Türk yönetmenleri...

Haberin Devamı

RIDDICK
Bilinmeyen bir gezegende doğaya ve vahşi hayvanlara direnmeye çalışan sert bir kahramanın öyküsü. Teknolojik masal seven çocuklar, Vin Diesel’e tahammül edebilenler ve bilim-kurgunun koşulsuz meraklıları için...

Uğur VARDAN

ZAMANDA AŞK
Unutulmaz İngiliz romantik komedilerinin yaratıcısı Richard
Curtis, bir kez daha
aynı sulara dönüyor
ve izlenmeye değer
bir eğlencelikle
karşımıza çıkıyor.
Film, ‘Groundhog
Day’le ‘Eternal
Sunshine of the
Spotless Mind’ arası
bir çizgide ilerliyor.

Gülhan DÜZGÜN

ZAMANDA AŞK
Gişe rekortmeni romantik komedilerin senaristi Richard Curtis, bir baba-oğul ilişkisi üzerinden aşka, hayata, aile kurmaya, kardeşliğe, baba olmaya dair unuttuğumuz özel anların büyüsünü yeniden hatırlatıyor. “Zamanı geri alabilme şansımız olsaydı hayatımızda neleri değiştirirdik?” sorusu üzerine romantik, zeki, esprili, duygusal, keyifli bir film izlemek isteyenlere...

Abbas BOZKURT

Haberin Devamı

RIDDICK
Bilimkurgu ve aksiyonu başarıyla harmanlayan Riddick’in bu en yeni filmi, bilgisayar oyunlarını andıran kendine has görselliği ve sağlam kurgusuyla aksiyon sinemasının kalburüstü örneklerinden.

ZAMANDA AŞK
Nothing Hill’in senaristi ve Love Actually’nin yönetmeni İngiliz romantik komedilerinin üstadı Richard Curtis, bilindik romantik komedi temalarının üzerine bir de zamanda yolculuk cilası atmış. Nihayetinde, her şey fazlasıyla tanıdık.

GÜNCE
‘Issız Adam’ Cemal Hünal, yine ağdalı bir melodramla karşımızda. Gözyaşı pınarlarını zorlayabilir.

AŞKIN YOLU
Sıradan Hollywood oyuncusu Sam Jaeger, şansını bir de yönetmenlikte denemiş. Amerikan bağımsız sinemasında daha iyi örneklerine rastladığımız, romans soslu mütevazı yol filmi.

Murat ERŞAHİN

Haberin Devamı

RIDDICK
Vin Diesel, kendisine şöhret getiren ‘karaktere’ geri dönüyor. Aksiyonu, gerilim ve bilimkurguyla buluşturan serinin üçüncü filmi, eski bölümlerin üzerinde değil ama çıtayı da düşürmüyor. Keyifli seyirlik kategorisinde.

ZAMANDA AŞK
‘Yaşadığın her andan keyif alacaksın’ diyen, ‘zamanda yolculuk’ katkılı romantik komedi, bazı anlar hüzünlü bir dramla el ele yürüyor.
İçi çok dolu değil ama zeki, zarif ve hoş!
Oruç Aruoba’nın
satırları son tahlilde: ‘Yaşadığın her an,
her yaşadığın
an, yaşar!’

Olkan ÖZYURT

AŞKIN YOLU
ABD’li oyuncu Sam Jaeger yönetmenliğe iyi bir başlangıç yapıyor. Romantik komedi ile yol filmi klişelerini harmanlayarak, tatmin edici bir ‘izle ve kendini iyi hisset’ filmi ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

Esin KÜÇÜKTEPEPINAR

ZAMANDA AŞK
Hoş bir romantik komedi sürprizi!

AŞKIN YOLU
Romantik komedi ve yol filmi karışımı.

Nil KURAL

RIDDICK
Film, kült serinin hayranlarını memnun edebilir ama seride ilk filmin gerisinde kalıyor.

ZAMANDA AŞK
‘Groundhog Day’le olan kardeşliği bir yana, büyük laflar etme hevesi filmin iyi oyuncu performanslarını gölgeliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!