Kadınların fantezileri aslında neler söylüyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınların fantezileri aslında neler söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2006 00:00

Seks düşleriniz sadece hayalinizdeki yatak senaryolarıyla ilgili değil, aynı zamanda kimliğinizle ilgili ipucu veren birer şifre... Elele dergisi de eylül sayısında fantezilerden yola çıkarak kadınların şifrelerini çözecek üç teste yer verdi.

Seks sırasında gözleriniz kapalıyken hangi görüntü sizi heyecanlandırıyor?

- Sekse zorlandığınız l

- Bir ünlüyle seviştiğiniz n

- İki ya da daha fazla erkekle seviştiğiniz n

- Yatağa bağlandığınız ya da gözlerinizin bağlandığı l

- Hiç tanımadığınız biriyle seviştiğiniz x

- Bir kadınla seviştiğiniz x

ANLAMI

çoğunluktaysa

Fantezilerinizi süsleyen zorlandığınız ya da aciz bırakıldığınızı seks saatleriyse bu, günlük hayatınızda üzerinizde başa çıkabildiğinizden daha fazla sorumluluk olduğunun, yatakta partnerinizin kontrolü altında olmak istediğinizin işaretidir. Seks aslında içten içe size bir günahı çağrıştırıyor ve seksten aldığınız haz, sizi suçlu hissettiriyor. Güç altında seks yapma fantezisi, size kötü kız duygusunun verdiği zevki daha yoğun yaşatıyor.

n çoğunluktaysa

Çok sayıda erkekle ya da bir ünlüyle seks fantezileri, kendinize duyduğunuz güvenin işaretidir. Kendinizi seksi buluyorsunuz ve yatakta reddedilme ihtimaliniz olmadığına inanıyorsunuz. Günlük hayatınızda birilerinin kontrolü ya da diktesi altında bulunmak size göre değil.

x çoğunluktaysa

Kural yıkıcılığı seviyorsunuz. Günlük hayatınızı monoton buluyor ya da kendinizi rutin hayatınızın dışına çıkarmak istiyorsunuz. Hatta bu rutinlik sizin kendinize kızmanıza neden oluyor ve kendinizi uç fantezilerinizin içinde çok daha iyi, hatta olmak istediğiniz kişi gibi hissediyorsunuz.

Aşağıdaki heykellere bakın ve en çok beğendiğiniz heykeli seçin.

Khajuraho Tapınağı

Rodin’in ünlü heykeli "The Kiss"

Norman Lindsay’in çıplak kadın heykeli

ANLAMI

1- Khajuraho Tapınağı’nın Hindistan’daki seks kutlaması heykeli eğer sizi heyecanlandırdıysa, bu, sekste özgürlüğünüze çok düşkün olduğunuzu gösteriyor.



2-
Seçtiğiniz heykel Rodin’in ünlü heykeli "The Kiss" ise, bu sizin için bir erkeğe güvenmenin çok zor olduğunu gösteriyor. Sizin bir erkekle seks yapmanız için önce onun kollarında kendinizi güvende hissetmeniz gerekir.



3- Norman Lindsay’in çıplak kadın heykelini seçtiyseniz, saklı kalan seksapelinizi teşhir ederek kendinize ve partnerinize heyecan yaşatmayı seviyorsunuz demektir.

Rüyalarınızı süsleyen seksi senaryolar aşağıdakilerden hangilerine daha çok benziyor?

- Patronunuzla sevişmek n

- Eski sevgilinizle sevişmek x

- Bir kadınla öpüşmek ya da sevişmek l

- Yiyeceklerle fantezi yapmak x

- Denizde ya da havuzda seks l

- Üniformalı bir adamla seks n

ANLAMI

Rüyanızda patronunuzla seviştiğinizi görmeniz onu arzuladığınızı göstermiyor. Ama gücün sizi etkilediği bir gerçek. Üniformalı erkeklerle seviştiğiniz rüyalarsa romantizm ihtiyacının bir simgesi. Su, ani tepkileriniz ve dinginlik ihtiyacınızı ortaya koyar. Aynı zamanda gerçek duygularınızı günlük hayatınızda gizlediğiniz ve dışa vurumcu bir karaktere sahip olmadığınızı gösterir. Eski sevgiliyle seks ise sadece kuralları yıkmak ve olmayacak bir şeyi gerçekleştirebilme heyecanınızı gösteriyor. Yiyecekli rüyalarsa günlük hayatınızı biraz rutinlikten çıkıp renklenmesi gerektiğinin habercisi.

Rüyalarınızda neler oluyor

n fazlaysa

Baştan

çıkarıcı

Fantezilerinizde erkeklerin dizlerinize kapandığını görmeyi seviyorsunuz. Bu etrafınızdakileri kontrol etmek istediğinizin bir göstergesi. Geçmişte kendinizi değersiz hissetmenize neden olmuş bir ilişki yaşamış olabilirsiniz. Zaman zaman da bunun doğru olup olmayacağı sorusu kafanıza takılıyor. Bunun sonucunda, erkekleri size hizmet ettirirken, onları köle gibi kullandığınız fanteziler kafanızda canlanan kareler. Unutmayın ki sizi değersiz yapacak olan başkasının davranışları değil, sizin kendinize nasıl davrandığınız ve kendinize nasıl hissettirdiğinizdir. Ancak bu geçmişte yaşadığınız, kulağa olumsuz gelen durum, fantezilerinizdeki hayal gücünün dozunu size ve partnerinize sonsuz zevk yaşatacak seviyede artırmasını sağlamış.

l fazlaysa

Seks kölesi

Yönetildiğiniz ve partnerinizin zevkine hizmet ettiğiniz fanteziler kuruyorsunuz. Ev ve iş hayatınızda kontrolü elinde tutan ve çevrenizdekilerin kriz anında başvurdukları kişi olduğunuzu gösteren bir işaret bu. Bir başkasının sizin kontrolünüzü elinde tutmasına adeta ihtiyaç duyuyorsunuz. Fantezilerinizi kendinize itiraf etmek ve partnerinize anlatmak size ve seks hayatınıza iyi gelecektir. Günlük hayatınızın patronu olmanızın yarattığı "köle" olma ihtiyacı yatakta açıkça kendini belli ediyor.

Zaman zaman kimsenin sizi bulamayacağı ıssız bir yerde kendinizi dinlemeniz de sizin için iyi olacaktır.

x fazlaysa

Heyecan kaşifi

Klasikleşmiş şeyleri seviyorsunuz. Sorun şu ki aslında neyi istediğinizi düşündünüzde bunun cevabı sizi korkutuyor. Seks ve seksle ilgili fantezileri "günah" görmek ve bu günahı işlemekten duyduğunuz zevk sizi heyecanlandırıyor, ama içten içe de utandırıyor. Belki de bu utançla heyecanınız birkaç kat artıyor. Hayatınızı hep garantili yollardan gitmek ve bunların getirdiği rutine oturtmak belki işlerinizi yolunda götürebilir ama gözleriniz kapandığında aslında bunlardan sıkıldığınız fantezilerinizde ortaya çıkıyor.

İçinizdeki seks kraliçesini ortaya çıkarmak için birilerinin sizi dürtüklemesini beklemeyin. Mesela bir seks shop’a giderek ya da kendi kendinizinden utanmadan porno izleyerek içinizdeki şevki yükseltin. Seks bir günahsa günahkar olmak günah değil. Tabii amaç bunun heyecanını yaşamaksa buyurun günah işlediğinizi düşünün.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!