Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tel: 0242/340 38 38

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK:

Cilt sağlığı önemli

Sağlıklı ve güzel görünmek isteyen hanımların yolu Metin Kasapoğlu Caddesi'ndeki MD Kuaförlük salonundan geçiyor

SAĞLIKLI olmak kadar güzel olmak, bakımlı olmak hepimizin düşü. Güzel bir cilde sahip olmanın ön koşulu ise yine sağlıktan geliyor. Ancak güzel ve hoş görünmek sadece istemekle olmuyor. Çünkü güzel görünmeyi engelleyen, ona gölge düşüren çeşitli faktörlerin önüne geçmek lazım. Burada asıl iş her zaman olduğu gibi bayanlara düşüyor.

ÖZEL BÖLÜM

Antalya'da Metin Kasapoğlu Caddesi'nde bayanlara hizmet sunan MD Kuaför yeni ve özel bir bölüm açtı. Masaj, cilt bakımı ve ağda bölümlerinden oluşan güzellik salonuyla hizmet sunacaklarını belirten Mehmet Mustafa Kaya, ‘‘Yeni bölümlerimizde bayanların her türlü cilt ve vücut bakımları yapılacak’’ dedi. Cilt bakım uzmanlarıyla derinlemesine cilt temizliği yapılan merkezde ayrıca peeling, vapozon buharı, ve cilde özel maskeler uygulanıyor.

JAPON MASAJI

Cilt bakımının ardından ‘‘Siat Su’’ denen özel Japon masajının etkisi ise günlerce unutulmuyor. Loş ışıkta, müzik eşliğinde yaklaşık bir saat süren masaj, kişinin kendisini iyi hissetmesini sağladığı gibi, anti-stres özelliğe sahip olmasıyla kılcal damarlar üzerinde baskı hareketi sonucu kan dolaşımını hızlandırıyor. Dolayısıyla kişi üzerinde yaşlandırmaya karşı etki gösteriyor.

HIZLI UYGULAMA

Clean Easy tüp ağda ile acısız ağda işlemleriniz yapılıyor. Özel döner başlıkları sayesinde el değmeden uygulanan Clean Easy'nin bilinen ağdalardan farkı pratik, temiz, hızlı ve çağdaş olması. Kişiye özel bir defa kullanılan temiz sterli, hızlı uygulamalı, morarma, cilt sarkması, tahriş ve kıraklık olmadan dünmüş kıllara kesin çözüm sunuluyor.

Adres ve telefon

Cilt bakımı: 15 Ağda : 15

Adres: Metin Kasapoğlu Caddesi ANTALYA

& Telefon: (0 242) 312 02 68

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!