Kaan Girgin kimdir, kaç yaşında? İşte Kaan Girgin'in biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Kaan Girgin kimdir, kaç yaşında İşte Kaan Girginin biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2021 14:49

Ünlü doktor Seran Göçer, 13 yıl önce boşandığı oyuncu Kaan Girgin’den olan kızı S.G.’nin (13) kendi soyadı ‘Göçer’i kullanması için açtığı davayı kazandı. Bu gelişmenin ardından Kaan Girgin'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Kaan Girgin kimdir?

Haberin Devamı

90'lı yıllarda rol aldığı reklam filmleri ve dizilerle adından sıkça söz ettiren Kaan Girgin, bir döneme damga vurmuştu. İşte, Kaan Girgin'in biyografisi...

Kaan Girgin, 1967 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Akasdemisyen ve gazeteci kimliği ile tanınan Atilla Girgin'in oğlu olan Kaan Girgin, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. Üniversiteyi bitirdikten sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda göreve almaya başlayan Girgin, bir bankanın reklam filmi ile şöhret kapılarını araladı. Hafızalarda 'Bay Pardon' olarak yer alan Kaan Girgin, 90'lı yıllarında başında rol aldığı 'Ayrı Dünyalar' dizisi ile zirveye çıktı.

1996 yılında 'Gözlerinde Son Gece' isimli dizide Türkan Şoray ile kamera karşısına geçti. Kaan Girgin, ilk evliliğini balerin Canan Yakacık ile yaptı. Bu evlilikten bir de oğlu olan Girgin, kısa süre sonra eşi ile yollarını ayırdı. Kaan Girgin, 2000'li yılların başında TRT'de ekrana gelen 'Dikkat Bebek Var' dizisinde Ceyda Düvenci ile kamera karşısına geçti. Başrolü paylaşan iki oyuncu arasındaki ilişki kısa sürede aşka dönüştü ve Kaan Girgin, kendisinden 10 yaş küçük olan Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturdu. Çift 2002 yılında boşandı.

Haberin Devamı

Reklam filmlerinde rol almaya devam eden Kaan Girgin, 2005 yılında Seran Göçer ile üçüncü kez nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Serap isminde bir de kızları oldu. Kaan Girgin'in üçüncü evliliği de yaklaşık 3 yıl önce sessiz sedasız bitti.

2006 yılında 'Dabbe' filmi ile sinema izleyicisinin karşısına çıkan Girgin, 2011 yılında kariyerine siyasette devam etmeye karar verdi ve AK Parti'den İzmir milletvekili aday adayı oldu.

Samanyolu kanalında yayınlanan 'Sır Kapısı', 'Beşinci Boyut' , Fox Tv'de ekrana gelen Lale Devri dizilerinde oyunculuk macerasına devem eden Girgin, son olarak Kurtlar Vadisi Pusu ile ekrana geldi. Kaan Girgin dizide 'Can Bey' karakterine hayat verdi. Bir döneme damga vuran Kaan Girgin, gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!