Juliette bu kez şarkı söyleyecek

Güncelleme Tarihi:

Juliette bu kez şarkı söyleyecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2006 11:49

Natural Born Killers, Strange Days, California ve Cape Fear gibi filmlerden tanıdığımız ünlü oyuncu Juliette Lewis müzik grubu “The Licks” ile birlikte Türkiye’ye geliyor. İkinci albümünün tanıtımı kapsamında dünya turnesine çıkan sanatçı 28 Kasım’da İstanbul’da olacak. Lewis ve grubu Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde saat 21:00'de

Haberin Devamı

Beyazperdedeki başarılı kariyerini müzik alanında da sürdüren Lewis, 2003 yılında kurduğu müzik grubu “The Licks” ile büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz ekim ayında piyasaya çıkan “Four on The Floor” albümü  “Juliette and The Licks” grubunun ikinci albüm çalışması olmasına rağmen kısa zamanda dünya çapında büyük başarı kazandı.

Albümlerinden ilk single çalışmaları “Hot Kiss” MTV’de en sık yayınlanan parçalardan biri olan ünlü grubu 28 Kasım tarihinde Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde izlemek mümkün olacak. Radar Live etkinlikleri kapsamında ve Doritos sponsorluğunda ülkemize gelen Juliette Lewis’in sahnedeki çılgın ve sıra dışı performansını izlemek  kaçırılmayacak bir fırsat.

Gecede Hayko Cepkin de sahne alacak.

Juliette Lewis ve grubu Doritos'un katkılanıyla ülkemize geliyor.

Haberin Devamı

Ayrıca “An”ı yaşayan ve yaşamdan keyif alan gençlerin özel sitesi, www.tamyeritamzamani.com’a ücretsiz üye olarak, tüm Radar Live etkinliklerinde olduğu gibi “Juliette and The Licks” konserine de davetiye kazanmak mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!