Joe'yu unuttu mu

Güncelleme Tarihi:

Joeyu unuttu mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2011 09:47

Haberin Devamı

 

1 TANE MANŞET HABERİ GELECEK

Minik stil ikonu
Will Smith’in 10 yaşındaki pop yıldızı kızı Willow Smith, sıra dışı tarzıyla daha şimdiden stil ikonları arasında gösterilmeye başlandı. Willow, Justin Bieber ile çıktığı Avrupa turnesi öncesinde saçlarına fosforlu sarı ekler yaptırdı.

Jüri olacak
Nicki Minaj da Jennifer Lopez’le başlayan trende uyup jüri üyesi oldu. 26 yaşındaki şarkıcı, gelecek sonbaharda “The X Factor” yarışmasının jüri koltuğunda oturacak. Minaj’ın da katılmasıyla yarışmanın daha genç bir kitleye hitap etmesi planlanıyor.

Lopez&Gaga işbirliği
Jennifer Lopez, yeni albümü için Lady Gaga’dan şarkı aldı. Lady Gaga, sözlerini yazdığı “Invading My Mind” adlı şarkı üzerinde prodüktör Reed One ile birlikte çalışıyor.

Haberin Devamı

İkinci konserde
aşırıya kaçmadı
“Gossip Girl” dizisiyle yıldızı parlayan genç şarkıcı Taylor Momsen, geçtiğimiz gün grubu Pretty Reckless ile New Jersey’deki The Wonder adlı barda sahneye çıktı. Ateşli danslarıyla dikkat çeken Momsen, ertesi gün de Perez Hilton’la birlikte New York’taki SXSW Müzik Festivali’ne katıldı. Momsen bu kez sahne performansında aşırıya kaçmadı.

Alışveriş stili
Katy Perry, Londra’daki Dover Street Market’ta görüntülendi. 26 yaşındaki şarkıcı, alışveriş için fazla iddialı kıyafetiyle reyonları dolaştı.

Çekimser Justin
Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, Almanya’nın ilgiyle izlenen “Wetten Dass...?” (Bahse Girerim) adlı şov programına katılmak için Augsburg kentine gitti. Sorular karşısında çekimser davranan Bieber, renkli bir gösteri de sergiledi.

Kuaför çıkışı
Kate Bosworth, geçtiğimiz gün Beverly Hills’teki Byron&Tracey isimli kuafördeydi. Saçlarını yaptırırken Mikhail Bulgakov’un “Master ve Margarita” isimli kitabını okuyan 28 yaşındaki güzel oyuncu, çıkışta objektife böyle yansıdı.

Kitabını imzaladı
“True You: A Journey to Finding and Loving Yourself” (Gerçek Kendin: Kendini Bulma ve Sevme Yolculuğu) adında bir kitap çıkaran Janet Jackson, New York’taki Barnes & Noble adlı kitapçıda imza günü düzenledi. Jackson’ı görmek isteyenler, kitapçının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!