Jennifer’ın ‘çocuk’ derdi

Güncelleme Tarihi:

Jennifer’ın ‘çocuk’ derdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2004 00:49

Jennifer Lopez ve Marc Anthony çiftinin evliliği, çocuk tehditleri altında başladı. Üç çocuk babası olan Anthony’nin eski eşi, çocuklarının Jennifer Lopez’le görüşmesini istemiyor. Bu da yetmezmiş gibi Miami’li bir garson, bebeğinin babasının Anthony olduğunu iddia ediyor.

Aradığı mutluluğu üçüncü evliliğinde bulmayı amaçlayan Jennifer Lopez, yine sıkıntılı günler geçiriyor. Kendisi gibi şarkıcı olan eşi Marc Anthony ve onun üç çocuğu arasında kalan Lopez, şimdi dördüncü çocuk tehdidiyle karşı karşıya!

Oysa iki ay önce evlenen çiftin mutluluğuna gerçekten de diyecek yoktu. Aynı zamanda çok iyi arkadaş olan ünlü karı koca, evliliklerinin üçüncü ayına girerken bomba patladı.

Miami’de bir lokantada garsonluk yapan Elizabeth Leyva adındaki genç kadın, sekiz aylık oğlu Anthony Luis’in babası olduğunu iddia ederek Marc Anthony aleyhine babalık davası açtı.

Jennifer Lopez, yeni eşinin Dayanara Torres’ten iki çocuğu olduğunu ve daha önceki bir ilişkisinden de 11 yaşında bir kızının bulunduğunu zaten biliyordu. Ama şu 8 aylık erkek bebek meselesi kafasını iyice karıştırdı.

Marc Anthony, dördüncü çocuk olarak ortaya çıkan Anthony Luis’in babası olduğunu kabul etmedi. Ancak garson Elizabeth Leyva ile kısa bir ilişki yaşadığını kabul etti.

Yapılan DNA testi de ilk seferinde Marc Anthony’nin yüzünü güldürdü. Fakat Elizabeth Leyva’nın avukatı bu karara itiraz edip, tarafsız bir hastanede yeniden DNA testi yapılmasını istedi. Mahkeme bu isteği yerinde bulunca, Lopez-Anthony çifti için yeniden sıkıntılı bekleyiş başladı.

Miami’li garson Elizabeth Leyva, gerçeğin eninde sonunda anlaşılacağını ve Marc Anthony’nin oğlunun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalacağını söylüyor. Jennifer Lopez ise büyük bir olgunluk içinde görünüyor. Tabii her şey, minik Anthony Luis’in babasının kimliğinin kesinleşmesine bağlı.

Çünkü sonuç, bundan sonra Jennifer’ın kocasının sözlerine güvenip güvenemeyeceğini gösterecek.

Suç Marc’ta değil eski karısında

Marc Anthony, kısa bir süre önce eski eşi Dayanara Torres ile buluşup, ikinci oğlu Ryan’ın vaftiz törenine katıldı. Tören sırasında da fotoğrafçılara eski eşi ve oğluyla oldukça samimi pozlar verdi.

Bu fotoğraf karelerinde Jennifer Lopez yoktu. Çünkü Dayanara Torres, çocuklarının üvey anne Jennifer Lopez ile görüşmelerine izin vermiyor. Bu nedenle Marc Anthony, çocuklarını görmek istediğinde yanında eşi Jennifer bulunamıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!