Jennifer’dan oryantal şov

Güncelleme Tarihi:

Jennifer’dan oryantal şov
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 03:00

Dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen Jennifer Lopez, İstanbul’daki ikinci konserini önceki akşam Ülker Sports Arena’da verdi.

Haberin Devamı

 Ünlü şarkıcı, beklenen oryantal şovuyla kendisini izlemeye gelen binlerce kişiyi coşturdu. 

Jennifer Lopez, Garanti Bonus’un ana sponsorluğunda geldiği İstanbul’da, ikinci konserini önceki gece verdi. Bu kez Anadolu yakasında, Ülker Sports Arena’da sahneye çıkan Lopez, performansıyla hayranlarının nefesini kesti.

Ünlü yıldızın, kendisine eşlik eden 110 kişilik ekibiyle muhteşem bir sahne performansı sergilediği, altı kez kıyafet değiştirdiği geceye, günler öncesinden konuşulmaya başlanan oryantal dansı damga vurdu.Bir ara kendisine uzatılan çiçekleri almak için kurulan podyumdan aşağı doğru eğilen şarkıcı, çiçeklerin üzerinde çocukları Max ve Emme’nin de fotoğraflarının olduğunu görünce duygulandı. Ve çiçekleri kalbinin üstüne bastırıp, hayranlarına Türkçe olarak teşekkür etti.Konserin açılışını “Never Gonna Give Up” şarkısıyla yapan, “Waiting For Tonight”, “Jenny From The Block”, “Let’s Get Loud” gibi dünya müzik listelerini alt üst eden hit’leriyle devam eden Jennifer Lopez’in enerji hiç düşmedi. Sanatçı, geceyi Pitbull ile düet yaptığı “On The Floor” şarkısıyla noktaladı. Lopez’i dinlemeye gelenler arasında Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Özge Ulusoy, Sinem Kobal, Rüştü-Işıl Reçber gibi birçok ünlü de vardı.

JLo sahnede Casper derste
Jennifer Lopez’in dansçı sevgilisi Casper Smart, önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi’nin spor salonunda bir workshop düzenledi. İki saat süren ders sırasında habercilerin görüntü almasını istemeyen Smart, bunun için devreye koruma görevlilerini soktu. 

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!