Jartiyerini dişleriyle indirdi

Güncelleme Tarihi:

Jartiyerini dişleriyle indirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2010 01:00

Robbie Williams ile Türk kızı Ayda Field, geleneklerin dışında bir düğün töreni organize etti. Düğünün yapıldığı malikanenin girişine siyah halı serildi. Sağdıçlık ve nedimelik görevi 8 köpeğe verildi. Ve Williams, Field’ın jartiyerini dişleriyle indirdi.

Haberin Devamı

ROBBIE WILLIAMS VE AYDA FIELD'IN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI    

DÜNYACA ünlü şarkıcı Robbie Williams, uzun süredir aşk yaşadığı Türk kızı Ayda Field ile geçtiğimiz cumartesi günü evlendi. Çiftin Los Angeles’taki malikanelerinde düzenlediği sıra dışı düğün töreni, sadece Hello dergisi izledi. Girişi siyah halıyla kaplanan malikaneye davet edilen 60 kişi, içeride James Bond Casino Royale Party’nin düzenleneceğini sanırken, kendilerini bir anda Williams ve Field’ın sürpriz düğün töreninde buldu.

Willams diz çöktü...

Geleneklerin dışında bir düğün organize eden Robbie Willams ve Ayda Field’ın sağdıç ve nedimeleri, köpekleri oldu. Sekiz köpeğe çiçekli tasmalar takan çift, ilk danslarını Harry Connick Jr’ın “It Had to be You” şarkısıyla yaptı. Düğünün en heyecanlı anı ise Williams, Field’ın önünde diz çöktüğünde yaşandı. Ünlü şarkıcı, Field’ın gelinliğini kaldırıp dişleriyle jartiyerini indirdi. Erkek davetliler bu anı alkışlar eşliğinde izledi.

          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!