Jakob Dylan / Glad All Over

Güncelleme Tarihi:

Jakob Dylan / Glad All Over
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 17:25

Bob Dylan'ın oğlu Jakob Dylan'ın iki Grammy ödüllü grubu The Wallflowers'ın merakla beklenen yeni stüdyo albümü "Glad All Over" şimdi Sony Music etiketiyle yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Jakob Dylan önderliğindeki The Wallflowers’da basta Greg Richling, klavyede Rami Jaffee, gitarda Stuart Mathis ve davullarda ise Pearl Jam ve Red Hot Chili Peppers gruplarında da çalmış olan Jack Irons yer alıyor.

Nashville’deki Easy Eye Sound Stüdyoları’nda kaydedilen albümün prodüktörlüğünü Iggy Pop’la da çalışmış olan Jay Joyce üstlenirken, albümün mikslerini ise Bruce Springsteen’in Wrecking Ball albümünde de adı geçen ünlü müzisyen Rich Costey yaptı. Albümün çıkış parçası “Reboot The Mission”da The Wallflowers’a vokal ve gitarlarda efsanevi The Clash grubundan Mick Jones eşlik etti. The Clash’den ilham alan bu şarkı prömiyerini ise www.thewallflowers.com adresinden yapmıştı.

Los Angeles’da kurulan The Wallflowers, “6th Avenue Heartache”, “One Headlight”, “The Difference” ve “Three Marlenas” gibi şarkıların yer aldığı 4 platin plak ödüllü “Bringing Down The Horse” albümüyle adını daha geniş bir kitleye duyurdu. Grubun ara verdiği dönemde iki solo albüm yayınlayan Jakob Dylan, The Wallflowers’ın yeni albümüyle iddialı bir dönüş yapıyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!