İşte sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

İşte sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 00:00

10 ay önce Kaya Çilingiroğlu’ndan boşanan Hülya Avşar yeni bir ilişkinin eşiğinde. Avşar, 13 yıldan beri İtalya’da yaşayan Ali Güven isimli bir işadamı ile yakınlaştığını açıkladı. Hürriyet’e konuşan ünlü sanatçı, "Evet hayatımda biri var ama bir ilişki için kararsızım" dedi.

Haberin Devamı

EŞİ Kaya Çilingiroğlu’ndan boşandıktan sonra kızı Zehra ile birlikte hayatını sürdüren Hülya Avşar, yeni bir ilişkinin eşiğinde. Avşar, hayatını 13 yıldan beri İtalya’da sürdüren, çelik ve inşaat işiyle uğraşan, ayrıca hobi olarak da futbolcu menajerliği yapan Ali Güven isimli genç bir işadamıyla ’yakın arkadaşlık’ yaşıyor. Hürriyet’in bu konudaki sorularını yanıtlayan Avşar, "Evet, Ali Bey ile böyle bir yakınlaşmamız var. Ama ilişki konusunda henüz kararsızım" dedi.

HAVALİMANINDA TANIŞTILAR

Hürriyet’in edindiği bilgiye göre Hülya Avşar ile Ali Güven, bundan bir ay önce havaalanında tanıştı. Bagajlarını bekleyen ünlü yıldızın yanına giden 44 yaşındaki Ali Güven, "Gerçekten filmlerinizdeki kadar güzelmişsiniz" diyerek Avşar’la tanıştı. Bu tanışmadan sonra Güven, Antalya’da bulunan Hülya Avşar’ı defalarca aradı. Ünlü sanatçının kaldığı otelin yakınlarında bir otele yerleşen Ali Güven, ayrıca Avşar’ın Kaya Oteli’ndeki konserlerini de izlemeye başladı. Ancak çiftin aralarındaki bu yakınlaşma, uzun süre çevredekiler tarafından fark edilmedi. Arkadaşlık şeklinde başlayan buluşmalar, bir süre sonra flörte dönüştü. Dün, Hürriyet’in bu konudaki sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, şunları söyledi:

Haberin Devamı

O AÇIKLAMAK İSTİYORHürriyet

"Evet Ali Bey, benimle çok ilgileniyor. Yurtdışında kariyer sahibi biri ama bir ilişkiye başlamak için çok kararsızım. Bu durum çok yeni bir şey. Kendisi 13 yıldır yurt dışında yaşıyor. Ben kendimi bir ilişkiye henüz hazır hissetmiyorum. Çünkü birbirimizi tanımamız gerek. Çok yeni tanıştığımız için de bir şey söyleyemiyorum. Birbirimizi tanıdıktan ve ben kararımı verdikten sonra ortaya çıkmak daha doğru. Hayatımda bir erkeğin olması çok normal. Önemli olan bu ilişki için benim karar vermem. Açıkçası şu an kararsızım. Bazı şeyleri zamana bıraktım. Bakalım zaman içinde ne değişecek. Kendisi zaman zaman Türkiye’ye geliyor. Ona kalsa ortaya çıkmak istiyor. Ben çok erken olduğuna inanıyorum."

Haberin Devamı

FUTBOLCU MENAJERİHürriyet

Hülya Avşar’ın yakınlaştığı bu sürpriz sevgili adayı, Ali Güven, İtalya’da inşaat ve demir-çelik işleriyle uğraşıyor, hobi olarak da futbolcu menajerliği yapıyor. Ali Güven, 13 yıl önce İtalya’ya yerleşmiş ve orada bir İtalyan kadınla evlenmiş. Ancak genç işadamı üç yıl önce eşinden boşanmış. İtalya’da bulunduğu yıllarda Cavalli, Armani, Versace gibi ünlü moda tasarımcılarıyla da yakın         arkadaşlıklar kurmuş biri.

DAHA ELİNİ BİLE TUTMADIM

Şu sıralar İstanbul’da olan Ali Güven, Hürriyet muhabirinin Hülya Avşar ile ilgili sorusunu duyunca çok şaşırdı ve şunları söyledi: "Hülya Avşar eskiden beri takdir ettiğim ve saygı duyduğum bir hanımefendidir. Antalya’daki konseri sırasında aramızda bir yakınlaşma oldu, doğrudur. Ancak şu bilinsin ki, daha elini bile tutmuş değilim. Eğer benimle ilgili sözünü ettiğiniz gibi şeyler söylediyse, bu gurur verici bir şey. Ben her şeyi zamana bıraktım. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..."

Haberin Devamı

Konserde göz göze

Hülya Avşar ile Ali Güven arasındaki yakınlaşma, Avşar’ın Antalya’daki konserleri sırasında oldu. Yandaki fotoğraftada aynı kare içinde görülen Hülya Avşar şarkılarını söylerken Ali Güven ile sık sık göz göze geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!