İşte milenyumun en güzel annesi

Güncelleme Tarihi:

İşte milenyumun en güzel annesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlü Arjantinli top model Valeria Mazza kısa bir ayrılıktan sonra tekrar podyumlara döndü. Üstelik bu kez daha güçlü olarak... Şimdi hep hayalini kurduğu gibi bir ailesi var, televizyonda program sunmaya hazırlanıyor ve hepsinden önemlisi çevresindeki bir çok insan tarafından dünyanın en güzel annesi diye adlandırılıyor.

Ünlü Arjantinli top model Valeria Mazza doğum sonrası tekrar podyumlara döndü. 17 yaşındayken ilk kez modelliğe başlayan ve güzelliği kadar uyumluluğu ile bir anda stilistlerin kalbini feth eden Valeria Mazza Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Eva Herzigova gibi diğer ünlü top modellerle kıyasıya bir rekabete girmişti. Genç yaşta Alejandro Gravier ile yaşamını birleştiren Mazza, iki yıl önce San Remo Şarkı Festivali’nde sunuculuk yapmış ve büyük sempati kazanmıştı. Hamile kaldıktan sonra Buenos Aires’te inzivaya çekilen sarışın model bu süre içerisinde özel yaşantısını dışarıya vurmamaya çalışmıştı.

Televizyon yıldızı

Doğum sonrası ilk kez podyuma Armani ve Versace için Roma’da yapılan ve Türk ve Yunanlı depremzedeler için düzenlenen defilede çıkan Mazza, şimdi de İtalyan televizyonu RAI için hazırlanan bir eğlence programını 12 hafta süre ile sunacak.

Çok dindar olan ve hamile kalmadan önce Papa II. Jean Paul tarafından kabul edildiğini hatırlatan Mazza oğlu Balthazar’ın bu konuda çok şanslı olduğunu da yansıtıyor. Annelik duygusunun inanılmaz güzel olduğunu söyleyen Arjantinli top model, oğlunun son derece sakin ve iyi huylu olduğunu belirterek, Balthazar’ı hiç yanından ayırmadığını, her defileye götürdüğünü de ekliyor. Doğum sonrası ilk defilesini ailesine ithaf eden Mazza, şimdi hedefinin bir kız çocuğu olduğunu, Balthazar’a gelecek bir kardeş ile ailelerinin tamamlanacağını söyledi. Ünlü top model yaşının küçük olması nedeniyle mesleğini bir süre daha sürdüreceğini de sözlerine ekledi. Cindy Crawford’un da yakında podyumlara döneceği müjdesini veren Mazza, kendisi için 'Dünyanın en güzel annesi' diyenlere, 'Bu gerçekten harika bir onur. Ancak her anne güzeldir' demekte.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!