İşte Ebru Gündeş'in áşığım dediği adam

Güncelleme Tarihi:

İşte Ebru Gündeşin áşığım dediği adam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2001 01:59

Televizyon programının çekimleri sırasında ‘‘Aşık oldum’’ diyen Ebru Gündeş'in sevgilisinin Universal Müzik'in patronlarından Süha Yavuz olduğu ortaya çıktı.

Özel hayatında kimse olmayan Ebru Gündeş, uzun süredir ‘‘aşka küstüğünü’’ söylüyordu. Ama Gündeş'in kalbi yeniden aşk için çarpmaya başladı. Ebru Gündeş, ilk olarak geçtiğimiz günlerde ‘‘İkinci Hayat’’ programının çekimleri öncesinde özel hayatıyla ilgili bazı çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri çekti. Ünlü sanatçı, ‘‘Hayatımda değişiklikler var. Bir aydır çok güzel bir ilişki yaşıyorum. Aşığım. Yeniden aşık oldum. Bu yıl yapmak istediklerimi yapacağım. Evlenmek istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum’’ demişti.

Ebru Gündeş'i bu duygularla tanıştıran kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Bu kişinin Gündeş'in son albümünü çıkaracağı Universal Müzik'in Genel Müdürü Süha Yavuz olduğu ortaya çıktı. İki yıldır Süha Yavuz'u tanıdığını söyleyen Ebru Gündeş, ‘‘Çevremde çok fazla insan yok. Süha Bey de çevremdeki az insanlardan biriydi. İş ilişkimiz zamanla aşka dönüştü. Güzel bir ilişki yaşıyoruz’’ dedi. Gündeş'in son albümünün Universal Müzik etiketiyle çıkacak olması, bu aşkın reklam aşkı olabileceği şüphelerini de doğurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!