İşte Benim Stilim ikizleri Aylin – Selin Ençok kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim ikizleri Aylin – Selin Ençok kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 16:31

Aylin – Selin Ençok kardeşler, İşte Benim Stilim’in 2017 sezonunda en çok dikkat çeken isimler oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden cesur pozlar paylaşan Aylin – Selin Ençok kardeşlerin boyu ve mesleği gibi pek çok konu merak konusu oldu. Peki, her ikisi de birbirinden iddialı olan ve İşte Benim Stilim’in diğer yarışmacılarıyla sık sık tartışmaya yaşayan Aylin – Selin Ençok kimdir?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon İşte Benim Stilime damga vuran Aycan-Nurcan kardeşlerden sonra şimdi de ikiz kardeşler Aylin-Selin Ençok yarışmanın 2017 sezonunda tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Cesur kıyafetleriyle İşte Benim Stilim podyumunu adeta sallayan kardeşler, iddialı çıkışları nedeniyle diğer yarışmacıların hedefi haline gelebiliyor. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim ile tanınan Aylin-Selin Ençok kardeşlerin yaşı, boyu, mesleği ve bunun gibi pek çok konu merak edildi. Dokuz güzel yarışmacıyla birlikte Türkiye’nin en stil kadını olmak için yarışan Aylin – Selin Ençok kimdir?

SELİN AYLÜN EN ÇOK KİMDİR?

Tarz olarak farklı olan Aylin ve Selin Ençok kardeşler 21 yaşındalar. Ancak hem giyim hem de makyaj tercihleri sebebiyle yaşlarından hayli büyük gösteriyorlar. Aslen Bursalı olan Aylin ve Selin Ençok yarışmaya da Bursa'dan katıldı. Tarz olarak farklı olduklarını kendileri de sık sık belirten ikizler, yarışmanın başlarında birbirlerinin tarzlarını anlatmışlardı. İkimizin de tarzı aslında çok farklı diyen Selin Ençok "Aylin daha süslüdür. Ve bana nazaran daha kokoş giyinir. Ben daha yaşıma uygun giyiniyorum. Ailemiz Bursa'da. Yarışma için buradayız. Zor bir macera bizi bekliyor." Yorumunda bulunmuştu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!