İşte Avrupa Birliği güzelimiz

Güncelleme Tarihi:

İşte Avrupa Birliği güzelimiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 13:54

KEMER Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’ çerçevesinde gerçekleştirilen ‘2’nci Avrupa Birliği Güzellik Yarışması Türkiye Finali'nde birinciliği Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Merve Akman kazandı.

Haberin Devamı

İŞTE "AVRUPA BİRLİĞİ" GÜZELİMİZ

Hakemlik eğitimi de alan Akman, önümüzdeki Kasım ayında Antalya'da yapılacak Uluslararası Avrupa Birliği Güzellik Yarışması'nda Türkiye’yi temsil edecek.
Kemer’de 6’ncı Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında dün gece gerçekleştirilen Altın Nar Güzellik yarışması, uluslararası boyuta taşınarak, ‘2’nci Avrupa Birliği Güzellik Yarışması Türkiye Finali’ olarak düzenlendi. Ahmet Erkal Spor Tesisleri'ndeki güzellik yarışmasının sunuculuğunu, Çiğdem Tunç yaptı. Zeynep Mansur, Tarık Mengüç, Fatih Ürek, Ebru Yaşar ve Zerrin Özer’in söyledikleri şarkılarla renk kattıkları gecede güzeller mayo, bikini, deri ve ‘Osmanlı’dan Günümüze’ adlı kreasyonlarla podyuma çıktı. Özellikle Osmanlı dönemini yansıtan kıyafetler, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gecenin finalinde, patlayan konfetiler eşliğinde adı ‘kraliçe’ olarak açıklanan Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Merve Akman’a tacını Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül taktı. Uluslararası Avrupa Birliği Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmeye de hak kazanan Akman’ın hakemlik eğitimi aldığı ve aynı zamanda Latin dansları eğitmeni olduğu belirtildi.

Gecede, ikinci seçilen manken Aylin Eda Bilgen’e tacını Salih Güney, üçüncü seçilen Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Yağmur Ayaz'a da tacını Fatih Ürek taktı.
Gecede konser veren şarkıcı Ebru Yaşar, şarkılarını söylediği sırada dans etmek için sahneye çıkan ikiz kızkardeşlere küpelerini hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!