İstanbul’un 1065 restoranı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un 1065 restoranı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Intermedia tarafından 1995 yılından beri yayınlanan İstanbul’da Yeme İçme Sanatı \ Wining & Dining in İstanbul adlı restoran rehberinin beşincisi okuyuculara sunuldu. Hayatında yenilikler arayan, yeni lezzet ve mekanlar peşinde koşanların sürekli el altında bulundurdukları 400 sayfa İngilizce\Türkçe eş metinli kitapta, 21 bölgedeki 1065 restoran, bar, cafe, fast food, pastane ve catering şirketleri resim, adres, telefon ve bilgileriyle yer alıyor.

Mavi kıyılarda lezzet

Mavi Kıyılarda Yeme İçme Sanatı \ Wining & Dining on the Turkish Riviera adlı kitapta Kuşadası ile Alanya arasında sahil şeridindeki 21 bölgede toplanmış seçkin restoran, bar ve kafelerin fotoğrafları, adres, telefonlarıyla burada ne yenir, ne içilir gibi bilgiler yer alıyor. 184 sayfa İngilizce \ Türkçe eşmetinli kitap Coca Cola, Doluca Şarapları ve Kırlangıç Zeytinyağları’nın sponsorluğunda yayınlandı.

Okul hazırlığı başladı

Bugüne kadar kadın, erkek çanta ve aksesuarlarında haklı bir beğeni toplayan Bree, şimdi okul setleriyle çocuklara ve gençlere sesleniyor. Okul çantaları kolay taşınabilir, geniş iç hacimli, hava transferli oluşlarıyla dikkat çekiyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!