İstanbul partiye doyacak

Güncelleme Tarihi:

İstanbul partiye doyacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 12:05

Dünyaca ünlü, Grammy ödülü sahibi süper star DJ ve parti ikonu Roger Sanchez, muhteşem performansı ile 19 Şubat Cuma gecesi Club360’da!

Haberin Devamı

Roger Sanchez

NEREDE: Club 360 / İstiklal Cad. Mısır Apt. No:311 Kat:8 Taksim, Beyoğlu
NE ZAMAN: 19.02.2010 / 22:00:00
NE KADAR: 84,75TL

Dünyaca ünlü, Grammy ödülü sahibi süper star DJ ve parti ikonu Roger Sanchez, muhteşem performansı ile 19 Şubat Cuma gecesi Club360’da! 2010 yılının en özel organizasyonlarından biri olacak Roger Sanchez performansı İstanbul’u sallayacak! Dünya’nın “En İyi House DJ’i” ve “En İyi Uluslararası DJ’i” olarak ün salan Roger Sanchez tüm hitleri ve yeni çalışmalarıyla Club 360’da hayranları ile buluşacak.

“Müzik dinleme tutkum her zaman çok geniş bir yelpazeye sahip oldu. Böylece takip ettiğim yüzlerce çeşit müzik benim tarzımı da etkiledi. Stüdyoda yeni bir şeyler yaratmaya çalışırken dinlediğim müziklerin bana çok şey kattığını fark edebiliyorum. Her ezginin farklı bir rengi var ve bunun parçalarımı yansıması beni çok heyecanlandırıyor.”
Roger Sanchez

Haberin Devamı

New York’ta doğan ancak ailesi aslen Dominik Cumhuriyeti’nden olan Roger Sanchez küçük yaşlarda müzik yapmaya başladı. Salsa, blues, disco, rock, hiphop tarzlarından etkilenerek çeşitlilik yaratan Sanchez’in müziğini, pek çok farklı tarzı takip etmesi daha da güçlendirdi. Kalbindeki müzik sevgisini takip ederek tercihini yapan Roger, okulunu bırakarak tüm vaktini ve çalışmalarını müziğine adama kararını verdi. 1980’lerde ilk çalışmaları ile hayran kitlesi oluşmaya başladı. İlk prodüksiyon çalışması olan Luv Dancin adlı hitiyle S-Man olarak uluslararası arenada tanındı.

Roger’ın yaratıcı gelişimi klüplerin en çok çalınan yeni hitlerine imza atması ile devam etti. Roger Sanchez, Release Yourself ile 1996 yılında uzun soluklu yeni bir konsept yarattı. Exculusive konseptli mixleri, milyonlara hitap eden IDMA ödüllü radyo şovu ve yedinci sezonunu tamamlayan Ibiza performansları ile Release Yourself konseptini de başarıyla sürdürdü.

Chic, Daft Punk, Diana Ross and The Police gibi birçok süperstar için remixler yaptı. Roger Sanchez, 2006 senesinde piyasaya çıkardığı Come with Me ve ardından 2007 senesindeki Release Yourself Vol.6 ile başarısını pekiştirdi. 2008’de Teri B ile yaptığı Bang That Box single’ı oldukça ses getirdi. Ardından Release Yourself Volume 7 albümünün lansmanını yaptı ve Pahsa Ibiza’da muhteşem performanslara imza attı. 2009 yılında da yükselişi devam eden Roger her zaman en,prestijli DJ ödüllerine aday gösterildi.

Haberin Devamı

Özel organizasyonlardaki efsane performansları, hitleri, ödüllü radyo şovu ve Release Yourself adıyla gerçekleştirdiği derleme albüm serileri ile Roger Sanchez tüm dünyada club sahnelerinin masterı olarak yerini koruyor.

Uzun süredir ülkemize gelmemiş olan Roger Sanchez'in Club360’daki performansı şimdiden büyük yankı uyandırdı. Bu muhteşem partiyi kaçırmak istemiyorsanız Club360’da yerinizi alın. Roger Sanchez efsanesini Club360’da yaşayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!