İstanbul onu bozdu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul onu bozdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2007 00:00

Okan Bayülgen’le yaşadığı aşkla adını duyuran Nida Ünsal, salı akşamı bileklerini keserek intihara kalkıştı. Genç kadının ablası Niran Ünsal, kardeşinin psikolojisinin İstanbul’da daha da bozulduğunu ve bu nedenle onu İzmir’e göndereceklerini söyledi. Şişli’deki evinde intihara kalkışan Nida Ünsal’ın ilk müdahalesi Şişli Etfal Hastanesi’nde yapıldı. Tedavinin ardından Teşvikiye Karakolu’na götürülen Ünsal, ifadesi alındıktan sonra sabaha kadar karakolda gözetim altında tutuldu. Ünsal’ı ilk ziyarete gelen ise ablası Niran Ünsal oldu.

Haberin Devamı

İstanbul onu bozdu
Niran ile Nida’nın unutamadığı dram
Bu olay, Niran ve Nida Ünsal kardeşlerin yıllar önce yaşadıkları bir trajediyi de ortaya çıkardı. Kendilerini sürekli ölümle tehdit eden üvey babalarının annesi tarafından öldürülmesine şahit olan Nida Ünsal’ın, o zamandan beri psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Yaşadıklarını aklından silemeyen Niran Ünsal da zor dönemlerden geçmiş, bir zamanlar uyuşturucu kullandığını ve bundan kurtulmak için tedavi gördüğünü itiraf etmişti.

Okan Bayülgen’le adını duyurmuştu
Nida Ünsal’ın adı geçtiğimiz yıl Okan Bayülgen’le yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Ünlü şovmenden ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Ünsal, Bayülgen için “Hiçbiri ile bağını koparmadan, herkes birbirinden haberdarken kadınlarla birlikte olmak ister. O tek eşliliğe inanmaz” demişti.?

 

İstanbul onu bozdu

Ünsal Kardeşler’in hayatları dram
Salı akşamı bileklerini keserek intihara teşebbüs eden şarkıcı Nida Ünsal’ın hayatı tam bir dram... Küçük yaştayken radyo sanatçısı olan annesi Nursal Ünsal Birtek’in kocasını öldürmesinden dolayı psikolojisi bozulan genç kızın, yıllardır bu yüzden tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl “Dıp Tıs Dıp Tıs” adlı ilk albümünü piyasaya çıkaran Nida Ünsal, hem güzelliği hem de ses rengiyle kısa sürede müzik piyasasında yükselişe geçmişti... Okan Bayülgen’le yaşadığı ilişki hakkında, “Okan tek kadınla yapamaz” diyerek gündem yaratan, piyasadaki erkeklerin hepsinin gay olduğunu söyleyerek tartışma başlatan Nida Ünsal’ın hayatı aslında tam bir dram... Salı gecesi Şişli’deki evinde bileklerini keserek intihara teşebbüs eden Nida Ünsal’ın çocukluğunun acılar içinde geçtiği ve yaşadığı şokları hâlâ unutamadığı, bu yüzden de uzun zamandır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

İstanbul onu bozdu
Çocukluğunda neler yaşadı
İzmir TRT Radyo sanatçısı olan Nursal Ünsal Birtek’in en küçük kızı Nida Ünsal... Niran Ünsal’ın kız kardeşi olan Nida Ünsal, ilk büyük travmayı küçücük bir çocukken İzmir’deki evlerinde yaşıyor... Anne Nursal Ünsal Birtek, ikinci eşinin sürekli alkol alıp “Seni ve çocukları öldüreceğim” tehditleri üzerine eşini korkutmaya karar veriyor. Birtek, bir sabah çocuklarını parka gönderdikten sonra evindeki silahla kocasını korkutmak isterken silahın ateş almasıyla kocasını öldürüyor. Bu cinayetten sonra cezaevinde yatan Birtek’in çocuklarına anneanne bakıyor.

Haberin Devamı

İstanbul onu bozdu

Nida Ünsal'ın intihar ettiğini duyan ablası Niran Ünsal, hemen yanına koştu.

Çok zor günler geçiren üç kardeş, annelerinin tahliye olmasıyla hayata yeniden dört elle sarılıyor. Bu arada şarkıcı olmaya karar veren Niran Ünsal, İzmir’den İstanbul’a geliyor... Buğulu sesiyle kısa sürede kendisini kabul ettiren, büyük başarılara imza atan Niran Ünsal, müzik hayatında yakaladığı başarıyı ne yazık ki özel hayatında yakalayamıyor.

Yaptığı yanlış evlilikler yüzünden zor günler geçiren Niran Ünsal, son olarak Peker Açıkalın ile hayatında yepyeni bir sayfa açmaya karar verir... Ünlü tiyatrocu ile aşk evliliği yapan Ünsal’ın bu evlilikten “Şeker” adında bir kız çocuğu dünyaya gelir... Ancak bu rüya sadece birkaç yıl sürer. Peker Açıkalın ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Niran Ünsal, eski eşinin çocuğuna bakamayacağını, uyuşturucu kullandığını söylemesi üzerine bir kez daha yıkılır. İşte bütün bu sıkıntılı süreçte Niran Ünsal’ın yanında bir tek kişi vardır o da Nida Ünsal... Ablasının yaşadığı her sıkıntıya şahit olan Nida Ünsal, yine ablasını bu zor günlerinde yalnız bırakmaz... Bu arada da kendisi de müzik dünyasına adım atmıştır... Şarkıcı olmaya karar veren Nida Ünsal, ilk albümünü 2006 yılında piyasaya çıkarır. Farklı ses rengi ve dişiliği ile kısa sürede göz dolduran Nida Ünsal’ın bu yükselişi ne yazık ki uzun sürmez... Birkaç sivri açıklama ve Okan Bayülgen’le yaşadığı aşkla gündemde kalan Ünsal, ondan sonra derin bir sesizliğe gömülür... Hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmemesini kafasına takan Nida Ünsal, bu ağır travmalar yüzünden psikolojik tedavi görmeye başlar... Çocukken yaşadıklarını ve İstanbul’daki kurtlar sofrasındaki zor hayatı daha fazla kaldıramayan genç şarkıcı, salı gecesi evde tek başınayken hayatına son vermek ister...

Haberin Devamı

Psikolojik sorunları var
Valikonağı Caddesi, Akkirman Sokak’ta oturan Nida Ünsal, salı akşamı saat 19.30 sıralarında evde kimsenin bulunmadığı bir sırada bileklerini keserek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından bulunan Nida Ünsal hastaneye kaldırıldı. Ünsal’a ilk müdahale Şişli Etfal Hastanesi’nde yapıldı. Ünsal, tedavisinin ardından Harbiye Polis Merkezi’ne giderek ifade verdi.

Nida Ünsal polis merkezinde bulunduğu sırada ablası Niran Ünsal da polis merkezine gelerek kardeşine destek oldu. Eşi Oğuz Türküsev’le karakolun önünde basın mensuplarına açıklama yapan Niran Ünsal, kardeşinin aşırı alkollü olduğu ve şuurunun yerinde olmadığı için intihara teşebbüs ettiğini, bileklerini kestiğini, fakat sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Niran Ünsal, kardeşi Nida’yı yarın İzmir’e ailesinin yanına göndereceğini, İstanbul’da kardeşinin psikolojisinin bozulduğunu da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!