İstanbul böyle konvoy görmedi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul böyle konvoy görmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2012 02:00

23 Nisan’da Çırağan’da evlenen Demet Akalın ve Okan Kurt, kına gecesini düğünden sonraya bıraktı. Kına, önceki akşam Cahide 3D’de yapıldı.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'IN KINA GECESİ KONVOYU (FOTO-GALERİ)


Geceye Demet Akalın’ın ünlü arkadaşlarının yanı sıra evliliğe onay vermedikleri iddia edilen Kurt ailesi de katıldı. Ünlü şarkıcının dedikoduları yalanlarcasına kayınvalidesiyle halay çektiği gecede, Kurt ailesi de geline beşibiryerde ve altın bilezik taktı. Demet Akalın-Okan Kurt çifti, haftaya Mersin’de 2 bin kişilik düğün yapacak.

Demet Akalın ve Okan Kurt, kına gecesinin yapılacağı mekâna konvoy eşliğinde gitti. Yol boyunca Bentley marka gelin arabasının önü sık sık kesildi, çift bol miktarda para dağıttı.

Demet Akalın’ın kına gecesinde avucuna kına yakan Hande Yener, “Siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Ben bekarım ve bekarların şarkıcısı olarak kalmaya direneceğim” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Davetliler, adet yerini bulsun diye kına yakılırken Akalın’a ağlatmaya çalışsa da ünlü şarkıcının gözünden tek damla yaş düşmedi.

DEMET AKALIN VE OKAN KURT'UN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

GELİNİ AĞLATAMADILAR

Demet Akalın, kına gecesini düğünden sonra yaptı. Davetliler adet yerini bulsun diye gelini ağlatmaya çalıştı, ancak Akalın’ın gözünden bir damla yaş düşmedi!

23 Nisan’da Çırağan’da nikâh masasına oturan Demet Akalın ile Okan Kurt, kına gecesini düğünden sonraya bıraktı. Kına gecesi, önceki akşam Cahide 3D’de yapıldı. Akalın ve Kurt, mekâna konvoy eşliğinde gitti. Yol boyunca Bentley marka gelin arabasının önü sık sık kesildi ve çift bol miktarda para dağıttı. Ünlülerin katıldığı kına gecesinde de renkli görüntüler yaşandı. İşte gecenin detayları...

DEMET AKALIN'IN KINA GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR

KAYINVALİDEYLE KOL KOLA HALAY

Akşam saatlerinde başlayan kına gecesi, saat 02.00’ye kadar sürdü. Davetliler gece boyunca halaylar çekti, göbekler attı, doyasıya eğlendi.

Geceye Demet Akalın’ın yakın arkadaşları Alişan ve Seren Serengil’in yanı sıra Ece Erken, Hande Yener, Kutsi, Ceylan, Esra Erol, Deniz Seki, Metin Şentürk, Tuğba Özerk ve Deniz Akkaya gibi ünlü isimler katıldı.

Alişan, Okan Kurt’tan aldığı 50 ve 100 liralık desteyi etrafa dağıttı.

Demet Akalın’ı istemedikleri söylenen Okan Kurt’un ailesi de kına gecesindeydi. Akalın, gecede kayınvalidesiyle kol kola halay çekti.

Okan Kurt’un ailesi, Demet Akalın’a beşibiryerde ve altın bilezik taktı.

İYİ Kİ NİKÂHTAN ÖNCE DİNLEMEDİK!

Davetlilere çiğköfte ikram edildi.

Gecede sahneye çıkan Alişan, Okan Kurt’la düet yaptı. Şarkıcı, damada “Sesini nikâhtan önce dinleseydik, bu iş olmazdı” diye takıldı. Alişan, Demet Akalın’la da düet şarkıları “Melekler İmza Topluyor”u seslendirdi. 

Okan Kurt’un annesi, uzun hava çekti.

Davetliler, adet yerini bulsun diye kına yakılırken gelini ağlatmaya çalıştı. Ancak Demet Akalın’ı ağlatmayı kimse başaramadı!

MERSİN’DE DE DÜĞÜN OLACAK

Hande Yaner, “Siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Ben bekarım ve bekarların şarkıcısı olarak kalmaya direneceğim” diye yanıt verdi.

Hayatında ilk kez eline kına yaktığını söyleyen Deniz Seki, kınanın kalp şeklini almasına şaşırdı: “Aşk şarkıları yazan bir kadına başka ne şekli çıkabilirdi ki zaten?” Seki, aşk soruları üzerine de “Hayatımda bu kadar büyük bir kalp yok. Olsaydı zaten evli olurdum” dedi. 

Demet Akalın-Okan Kurt çifti, haftaya da Mersin’de 2 bin kişinin davetli olduğu bir düğün yapacak.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN SON HAZIRLIKLARINI YAPARKEN - FOTO GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!