Irina Shayk'ın eşekli selfie'si olay oldu!

Güncelleme Tarihi:

Irina Shaykın eşekli selfiesi olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:47

Yakışıklı aktör Bradley Cooper ile yaşadığı aşkla gündeme gelen güzel model Irina Shayk'ın önceki akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım olay oldu. Eşek ile fotoğraf çekilen ünlü modelin paylaşımına Türk takipçilerinden ilginç yorum! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

30 yaşındaki ünlü model Irına Shayk, eşek ile selfie çekilerek sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin eşek ile çekildiği fotoğraf sosyal medyanın diline düştü.

Paylaşıma Türk takipçilerinden "eşek kadar şansımız yok" yorumu geldi. İşte seksi modelin o paylaşımı!

Bir zamanlar Real Madrid’n yıldız futbolcusu Cristaino Ronaldo ile aşk yaşayarak adını spor dünyasına duyuran ardından yakışıklılığı ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Bradley Cooper ile aşk yaşayan ünlü model Irına Shayk, dün gece sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Irina Shaykın eşekli selfiesi olay oldu

Eşek ile çekildiği fotoğrafı takipçileri ile paylaşan Shayk’ın "Double trouble…" (Çifte dert) notu ile paylaştığı fotoğraf 120 binden fazla beğeni alırken çok sayıda yorum aldı.

Haberin Devamı

Çok sayıda olumlu olumsuz tepki alan ünlü modelin paylaşımına gelen yorumlardan en dikkat çekeni ise Türk takipçisinin yazdıkları oldu. Bir Türk takipçisi Shayk’ın paylaşımının altına "eşek kadar şansımız yok" yorumunu yazdı.

Geçtiğimiz günlerde gizli projeler üzerinde çalıştığını söyleyen Irina Shayk’ın eşek ile çekildiği fotoğraf sosyal medyada olay oldu. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi bulunan seksi modelin eşek’li paylaşımına Türk takipçilerinden biri "eşek kadar şansımız yok" yorumunu düştü.

BAKMADAN GEÇME!