İntikam uğruna para harcanmaz

Güncelleme Tarihi:

İntikam uğruna para harcanmaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 00:00

Terk edilen kadın, erkekten intikam almak için servet harcar mı? Zuhal Olcay’ın bir açıklamasıyla gündemin ilk sırasına oturan bu soru, önceki akşam "Pişti" programında tartışıldı. Geçen yıl eşi Kaya Çilingiroğlu’ndan ayrılan Hülya Avşar’ın "Hiçbir erkek diye düşünmüyorum, kimse için intikam almaya değmez" açıklamasına Reha Muhtar karşı çıktı.

NATHALIE adlı oyunda, kocasından intikam almak isteyen bir kadın tarafından 500 bin euro’ya kiralanan hayat kadınını canlandıran Zuhal Olcay’ın "Hiçbir erkek 500 bin euro’ya değmez" sözleri, tartışılmaya devam ediyor. Bu konu önceki akşam da Show TV’de yayınlanan "Pişti" adlı programda masaya yatırıldı. Metin Uca, Reha Muhtar, Demet Akbağ ve Hülya Avşar’ın gündemdeki konuları ele aldığı programda Avşar, Olcay’a hak verince salondan itiraz sesleri yükseldi. Avşar, "Hiçbir erkek diye düşünmüyorum, aslında kimse için intikam almaya değmez. Zaman harcayacaksın, para harcayacaksın. Bunlara ne gerek var? Döner arkamı gider, kendi hayatımı yaşarım. Terk edilmek kötü bir şey değil" diye konuştu. Bu sözlere Reha Muhtar "Bence kadın mutlaka bir şekilde kendisini terk eden erkekten intikam alır" diye karşı çıktı. Avşar’ın "Nereden biliyorsun? Senden nasıl bir intikam alındı mesela" sorusu ise "Beni bilmem, ama senden nasıl intikam alındığını biliyorum" diye yanıtlandı.

BEN EVDE Mİ KALDIM

Yayın sırasında uzun süre tartışılan bir başka konu ise Sharon Stone’un "Erkekler 40 yaş üzeri kadınlarla olmaktan korkuyor" sözleriydi. Metin Uca’nın Hülya Avşar’ı kastederek "Sizden küçük bir hanımla olmanın daha rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşanmışlıklarınız itibariyle yaşı küçük bayanlar daha rahatlatıcı gözüküyor" demesi tartışmayı alevlendirdi. Demet Akbağ, konuyla ilgili "Galiba erkekler anneleri gibi davranan kadınlardan hoşlanmıyorlar. Kendilerini iyi hissetmek için de daha genç bir kızla olmayı tercih ediyorlar" yorumunu yaparken, son nokta Hülya Avşar’dan geldi: "Metin’e katılıyorum. 40 yaş üzeri kadınla olmak ürkütücü geliyor erkeklere. Hele bir de güçlüyse. Ben evde mi kaldım? Söyleyin açıkça!"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!