İngiliz güzel Keira eşcinsel kovboya tutuldu

Güncelleme Tarihi:

İngiliz güzel Keira eşcinsel kovboya tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2006 00:00

"Aşk ve Gurur" filminin yıldızı Keira Knightley, filmdeki rol arkadaşı Rupert Friend’le Bahamalar’da öpüşürken görüntülenmişti. Knightley’nin şimdi de Jake Gyllenhaal’la yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor.

20 yaşındaki İngiliz oyuncu Keira Knightley, son dönemde Hollywood’un en gözde isimlerinden. "Love Actually" filmiyle dikkatleri çeken Knightley, "Aşk ve Gurur" filmindeki performansıyla ’En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Oscar’a aday gösterildi.

İKİ HAFTA ÖNCE BAŞKASIYLAYDI

Oscar töreninde şıklığıyla göz kamaştıran Knightley, geceden eli boş ayrıldı. Ama genç oyuncu, tören sonrası katıldığı partide neşeli tavırlarıyla dikkatleri çekti ve ödülü Reese Witherspoon’un almasına hiç üzülmediği söyledi.

Keira Knightley’nin bu umursamaz tavrının arkasında yeni bir heyecan yatıyordu aslında. İki hafta önce "Aşk ve Gurur" filmindeki rol arkadaşı Rupert Friend’le çıktığı Bahamalar tatilinde objektiflere yansıyan Knightley, söylenenlere bakılırsa yeni bir aşka yelken açmış. İngiliz güzelinin kalbini çalan isme gelince... "Brokeback Mountain" filmindeki eşcinsel kovboy rolüyle ’En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ dalında Oscar’a aday gösterilen Jake Gyllenhaal’ın Knightley’nin yeni erkek arkadaşı olduğunu söyleniyor. Oscar töreninden önce iki gece üst üste birlikte görülen iki oyuncunun, Oscar sonrası katıldıkları partide de samimiyetleri gözlerden kaçmadı. Jake Gyllenhaal, oyuncu Kirsten Dunst’tan ayrıldığından beri yalnızdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!