İndirim alışverişi listeniz hazır mı?

Güncelleme Tarihi:

İndirim alışverişi listeniz hazır mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 00:00

Hafta sonunu, vitrinleri süsleyen iri rakamlı indirim anonsları etkisinde geçirecek beylere alışveriş öncesi göz atmaları gereken ürünler listesi.

Haberin Devamı

1-Puf puf yelek: Elyaflı ya da kuş tüyü kapitone pvc yelekler, spor ceketlerin ve kalın kazakların üstüne palto giyme zahmeti vermeden sizi soğuktan koruyacak harika bir alternatif. Görünümü casual, kullanımı pratik, her duruma uyum sağlar. Özellikle mevsim geçişlerinde iyi bir koruyucu. İndirimde güzel renklerini bulursanız hemen alın, seneye de giyin.
2-Deri ceket:  Asi, militer ve  rock’n roll akımından kuvvet alan ve oldukça maskülen olan kısa deri ceketleri almanız konusunda çok tavsiyelerde bulundum. Her dolapta olması gereken sezonun en cool yatırım parçası için geç kalmış sayılmazsınız. Gerçek deri, cepli, fermuarlı, havacı ya da motorcu kısa deri montlar.
3-Ekoseli gömlek: Kış aylarında özellikle tişört üstüne giyilen flannel kumaştan, renkli, ekoseli gömlekler erkeklere genç, dinamik ve sporcu bir hava katıyor. Özellikle indirimde oduncu gömleklerden almaya çalışın. Önünü açın, kollarını katlayın, jean üzerine, içinde uzun kollu tişörtle kullanın.
4-Kaşkol ve atkı: Bu sezon ‘snood’ dediğimiz çember şeklinde olan ya da çok kalın el örgüsü olan atkılar moda. Alacaksanız ana renkleri tercih edin, her kıyafetle de zorlamayın.  Dikkat! Modası geçti, geçiyor.
5-Renkli koton pantolonlar: Bu kış artık Türk erkeklerinin de rahatça kırmızıdan kiremite, yeşilden hardala renkli renkli koton, kanvas pantolonlar giydiğine tanık olduk. Hâlâ almadıysanız indirimden koyu yeşil, bordo veya hardal renklerinden birer tane kapın. Bahara kadar rahat rahat giyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Hangi boyuna hangi gömlek, Hangi gömlekle hangi kravat?

Takım elbiselerimi daha farklı göstermek için neler yapabilirim?

Yanıt: Takım elbiseyi farklılaştıran en yakın iş arkadaşı gömlektir. Yakası beyaz, mavi, duble manşet gömleklerdeki yaka ve desen farklılıkları kombini bir anda değiştirecektir. Kalın boyunluysanız kısa ve küçük yakalı gömlekleri kullanın. Geniş kenara açılan, İtalyan yakalar uzun ve normal boyunlu kişiler için çok güzel bir seçim olacaktır. Küçük yakalar için dar slim fit kravatları, İtalyan yakalar için daha geniş kravatları kalın düğümlü bağlayarak kullanabilirsiniz. Kravat için en uygunu gömlek yakasının tok ve sert olması.
Mavi ve beyaz dışında giymek için, çizgili mavi-beyaz gömleklerin yüzlerce çeşidi var. Özellikle de desenli kravatlarla ve buna uygun cep mendili takarak İtalyan bir görüntü elde edersiniz. Duble manşet gömlek ve bu manşetler için farklı, eğlenceli kol düğmeleri kullanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!