İmece usulü sosyete düğünü

Güncelleme Tarihi:

İmece usulü sosyete düğünü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2004 00:28

Bu hafta sonu yapılacak iki düğün sosyetede yeni bir akımın da öncüsü olacak. Beylerbeyi Sarayı’nda bir gün arayla yapılacak Tansa Mermerci-Can Ekşioğlu ve Eda Çarmıklı-Ozan Yolcu çiftlerinin düğününde bazı harcamalar ortaklaşa yapıldı.

3500 metrekare podyum

Beylerbeyi Sarayı bu hafta sonu peşpeşe iki düğüne ev sahipliği yapacak. 2 Temmuz’da Tansa Mermerci-Can Ekşioğlu, 3 Temmuz’da ise Eda Çarmıklı-Ozan Yolcu çifti Beylerbeyi Sarayı’nda yapılacak düğünlerle evlenecekler. Her iki düğün törenine de 1500’ün üzerinde davetlinin katılması bekleniyor. Mermerci-Ekşioğlu’nun düğünü için 3500 metrekare podyum kurulacak.

Masraf yüksek olunca

Ankara’nın önde gelen inşaatçı ailelerinden Orhan-Nilgün Çarmıklı çiftinin kızı Eda ile Ozan Yolcu’nun düğününde ise masalarda güller ve özel süslemeler yer alacak, özel çadırlar kurulacak, müzik tesisatı oldukça geniş bir alan kaplayacak. Menülerini Divan’ın hazırlayacağı düğünlerin masrafının yüksek olması aileleri birlikte hareket etmeye yöneltti.

Mermerci: Avantaj oldu

Birer gün arayla yapılacak her iki düğünü de Vakko Espace’in organize etmesine karar verilmiş. Bu durumda podyum, nikah masasının üzerine konulacağı alan, çadır ve teknik bazı unsurları iki aile ortaklaşa kullanacak. Tansa Mermerci, ‘İki düğünün üst üste gelmesi avantaj oldu, masraflar ikiye bölünecek’ dedi.

Davetliler yabancılık çekmeyecek

Tansa Mermerci-Can Ekşioğlu düğününde basın içeriye alınmayacak, çekilen fotoğraflar daha sonra medyaya dağıtılacak. Tansa Mermerci New York’tan aldığı Wera Vang imzalı ekru renginde dantel bir düğün elbisesi giyecek. Eda Çarmıklı-Ozan Yolcu’nun düğün törenleri, Tansa-Can çiftinden bir gün sonra yine Beylerbeyi Sarayı’nda yapılacak. Bu düğüne de 1500 kişinin üzerinde davetlinin katılması bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!