"İlk"lerin markası 15. yılını kutladı

Güncelleme Tarihi:

İlklerin markası 15. yılını kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2006 00:00

"Rıfat Özbek For Mavi" koleksiyonunun öncesinde, markanın 2007 ilkbahar-yaz Pasifik Safari tasarımları tanıtıldı. Defile, ünlü konukları, tanınmış yabancı modelleri, müzikleri, İtalyan bir ekip tarafından hazırlanan koreografisi ile de çok konuşuldu.

Geçtiğimiz hafta Rahmi Koç Müzesi’nde Mavi, 15. yılını çok özel bir defile ve ardından verilen bir davetle kutladı. Bir süredir İtalya’da Pollini için kadın koleksiyonları tasarlayan ve ilk kez bir Türk jean markası için koleksiyon hazırlayan Rıfat Özbek, hiç şüphesiz gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

"Rıfat Özbek for Mavi" koleksiyonunda bizleri 70’li yılların diskoteklerine götüren Özbek, tamamen kendi tasarımı olan mini jean şortlar, etekler ve slim-fit pantolonlarda bol bol parlak taşlar, elbiselerinde ise yine kendi mavi-beyaz iri desenlerini kullanmış. Tasarımlarda "couture" bir yorumun olduğunu belirten Özbek, geceleri de rahatlıkla giyilebilecek parçaları tek kelimeyle "şık" olarak tanımlıyor. Özbek "Mavi ile böyle bir projede yer aldığım için mutluyum. Müthiş bir koleksiyon oldu" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!