İlkbaharYaz modası

Güncelleme Tarihi:

İlkbaharYaz modası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Aker'in getirdiği markalardan Magee dört ana çizgiye sahip: Klasik, modern klasik, country ve çağdaş. Çağdaş klasikte makarel mavi, limoni sarı, karamel, açık yeşil gibi renkler göze çarpıyor. Klasik koleksiyonu klasik kumaş ve çizgilerden oluşuyor. Modern klasikte ise üç yüzün üzerinde kumaş çeşidi bulunuyor. Çoğunluğu kendi tasarımı. Yün, keten, ipek gibi dokumalar kullanılıyor. Country tarzında ise ana tema av ve atçılık. Ceketlerde deri düğme ve süet dirsek yamaları kullanılıyor. İrlanda çizgileri esas alınmış. Ceket boyları daha uzun, cepler eğik ve yırtmaç ortadan. Ekosenin yanısıra düz renkler de mevcut.

Gömlekte ise meraklıları için Dormeuil'in beş ana modeli bulunuyor. Klasik yakalı sabit balenli gömlekde, bir göğüs cebi, sırtta pile ve manşette tek düğme bulunuyor. Düğmeli yakalı spor gömlek de klasik yakalı olana benziyor. Klasik yakalı, kol düğmeli gömlek de ise klasik yakada gerektiğinde çıkarılabilen yazılı balenler mevcut. Sırtta iki pile ve kare manşette kol düğmesi bulunuyor. Ata yaka smokin gömleği ise cepsiz. Sırtta iki pile, gizli düğme ve kare manşette kol düğmesi ilikleri mevcut. Düğmeli yakalı kısa kollu spor gömlekde ise bir göğüs cebi, sırtta tek pile var. Yumuşak ve sıcacık renkler göze çarpıyor. İş gömleklerinde ise beyaz, mavinin tonları, pembe, sarı var. İnce, kalın ve karma çizgili gömleklerde, küçük ekose ve pöti-kare kumaşlarda ise renk çeşidi daha fazla.

Kravatta ise Atkinsons var. Poplin, ipek ve yün dokumanın biraraya gelmesiyle üretiliyor. Atkinsons kravat koleksiyonu aslında klasik regimental çizgili denen eğik çizgili renklerin kombinasyonlarıyla meşhur. Ancak koleksiyonlar renk ve tasarım bakımından sürekli yenileniyor. Düz ve küçük desenli kravatlar ilk göze çarpanlardan. Balıkçılık, avcılık, golf, tenis gibi hobilere ait koleksiyonlar mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!