İlk aşkım benim

Güncelleme Tarihi:

İlk aşkım benim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2007 00:00

<1>Fotogaleri Gösteri dünyasının kadın yıldızlarının çocukluk dönemindeki ilk aşklarını merak ediyor musunuz? İşte seksi yıldızların ilk aşkları...

Haberin Devamı

MacGvyer’ı ateşli buluyormuş
"Cani" yıldızı parlayan Charlize Theron’un ilk aşkı, peçeteden bazuka yapan, gripinden uçak yakıtı üreten kült dizi kahraman Macgyver’ı canlandıran Richard Dean Anderson’mış. Garip ama Oscar’lı oyuncu, ’uslu kahraman’ MacGyver’ı çok ateşli buluyormuş: "MacGvyer’ın çok ateşli olduğunu düşünürdüm. Annemin eski çekleriyle oynadığımı ve Charlize MacGyver diye imza attığımı hatırlıyorum."
Charlize Theron fotoğrafları için tıklayınız...

A-ha’nın tüm üyelerine seviyormuş
Reese Witherspoon’un çocukluğunda kalbinin hızla çarpmasına neden olan tek bir kişi değilmiş. Oscar’lı oyuncu, A-ha grubunun tüm üyelerine birden aşıkmış. Witherspoon, "Gençken çok fazla film izlemedim ama A-ha grubunun bütün üyelerini severdim. Hayatta en sevdiğim grup onlardı" diyor.
Reese Witherspoon fotoğrafları için tıklayınız...

Sigara içişine tutulmuş
Pop müziğin seksi yıldızı Mariah Carey, çocukluk yıllarında Matt Dillon’a aşıkmış. Carey; "The Outsiders filmini gördükten sonra Matt Dillon’a aşık oldum. Şu an sigaraya karşı olsam da, onun sigara içişine bayılırdım" diyor.
Mariah Carey fotoğrafları için tıklayınız...

Şampiyon’un oğluna aşıkmış
"Training Day"de kalçasından kokain çekilen kadın olarak hafızalara kazınan Eva Mendes’in çocukluk aşkı; "Şampiyon" filmiyle tüm dünyayı gözyaşına boğan Ricky Schroeder’mış. Seksi oyuncu "8 yaşındayken Hollywood’daki Yeni Yıl geçidine gittim. Ricky’nin teknesi yanaştı ve ben delirdim. Ona doğru koştum ama güvenlik beni durdurdu!" diyor.
Eva Mendes fotoğrafları için tıklayınız...

Macaulay Culkin’i tek geçiyor
"Boyfriend" şarkısıyla şöhreti yakalayan ünlü popçu Ashlee Simpson’ın çocukluk aşkı ise "Home Alone" (Evde Tek Başına) serisinin yıldızı Macaulay Culkin. Simpson, Culkin’i çok havalı bulurmuş: "Çocukken Home Alone’daki haliyle Macaulay Culkin’i severdim. Odamda posteri vardı ve onun çok havalı olduğunu düşünürdüm."
Ashlee Simpson fotoğrafları için tıklayınız...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!