İlk aşk unutulmaz

Güncelleme Tarihi:

İlk aşk unutulmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2006 00:00

Kimi kameranın önünde yaşıyor aşkını, kimi herkesten gizliyor. Öyle ya da böyle, hayatlarına kim ya da kimler girerse girsin, ünlüler ’ilk aşk’larını asla unutamıyor!

Sezin ile evlenmeyi düşünüyordum

Alişan, Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin ile yaşadığının ilk aşk heyecanı olduğunu saklamadı. Fakat bu aşk da diğerleri gibi bitti. Alişan "En ciddi ilişkimdi, evlenmeyi planlıyordum ama olmadı" diyor geçmişi anımsadıkça...

Dansöz Dilara’yı hiç unutamadı

İnternet sitesinde bugünlere geliş öyküsünü anlatan Özcan Deniz, ilk aşkının bir pavyon dansözü olduğunu da saklamadı. Büyük aşkını da "16 yaşında ilk kez aşık oldum. Adı Dilara’ydı. 24 ya da 25 yaşındaydı. Hiç cinsel beraberliğimiz olmadı ama beraber yatardık. Onu çok kıskanırdım. O sahnedeyken para takmak bahanesiyle ona dokunan insanlara vurasım gelirdi" sözleriyle dile getiriyor.

O aşk uğruna çok kürek çekti

Serdar Ortaç, ilk aşkını 15-16 yaşlarındayken yaşadığını söylüyor. Ünlü sanatçı, o yıllarda Suadiye sahilinde sevgilisiyle sık sık yürüyüşe çıkar, bazen de sandal kiralayıp denize açılır ve adalara gidermiş.

Marangoz kalfası ona yüz vermedi

Seda Sayan, çocukken eline para geçer geçmez soluğu sinema salonunda alırmış. Türk filmlerine, orada yaşanan aşklara bayılırmış. Bu filmleri seyrede seyrede mahalledeki marangoz kalfasına aşık oluvermiş! O günleri şimdi şu sözlerle anlatıyor: "İlk aşkımdı o. Ama çocuğun bundan haberi yoktu. Dikkatini çekmek için neler yapmazdım ki! Beni beğensin diye kafama çoraplar geçirip yatar, sabah ruj sürerdim. Ama nafile! İlk aşkta hüsran yaşadım."

En çocuksu ilk aşk onunki

İlk aşkını ilkokul yıllarında yaşamış ünlü şarkıcı Deniz Seki. Bir röportajında bu aşkın o yıllarda kendisini oldukça heyecanlandırdığını, oyun oynarken sürekli onu yakalamaya çalıştığını anlatıyor

Seki...

İkinci evliliğini ilk aşkıyla yaptı

Zuhal Olcay, "Hayatımda beni ilk etkileyen erkek, konservatuvara girdiğim yıl tanıştığım Zafer’dir" diyor... Gerçi Zafer Olcay aşkı yarım kaldı ve ilk evliliği kendisi gibi tiyatrocu olan Selçuk Yöntem’le yaptı ünlü sanatçı, ama yine de o ilk aşkı unutamadı. Nitekim Yöntem’den ayrıldıktan sonra Zafer Olcay’la nikah masasına oturdu ve bu evlilikten Ceren adını verdiği bir kızı dünyaya geldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!