İlişkinin yüzde 95’i cinsellik

Güncelleme Tarihi:

İlişkinin yüzde 95’i cinsellik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 00:00

“Seray Sever ve Erkekler” programına konuk olan Şahan Gökbakar, ilişkiler hakkında ilginç yorumlar yaptı: “Bir ilişkinin yüzde 95’i cinselliktir. Ayrıca bir kadınla bir erkek çok iyi dost olamaz.”

Haberin Devamı

PROGRAMDAN KARELER (FOTO-GALERİ)

TV8’de yayınlanan “Seray Sever ve Erkekler” programının geçtiğimiz cumartesi günü ekrana gelen bölümüne Şahan Gökbakar konuk oldu. Ünlü komedyen, canlı yayında sunucu Seray Sever’in iş hayatı, kadınlarla ilişkileri ve cinsellikle ilgili sorularına ilginç yanıtlar verdi. “Yaptığım yemeklerle bir kadını kendime aşık edebilirim” diyen Gökbakar’ın “Kadın vücudu nasıl olmalı” sorusuna yanıtı, “Dolgun göğüsler, ince bir bel, hafif dolgun bir kalça” oldu.

En fazla 4 ay dayanabilirim      

Bugüne dek bir kadın tarafından hiç reddedilmediğini açıklayan komedyen, hayatında cinsellik olmadan en fazla dört ay dayanabileceğini söyledi. Gökbakar, “Cinsel sorunlarınız olsa, aşık olduğun kişiyle ilişkini bitirir misin?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Eğer tüm ilişkimizi etkileyecek bir sorunsa, evet bitiririm. Bence bir ilişkinin yüzde 95’i cinselliktir. Hadi yüzde 90’ı diyelim. Ben bir kadınla bir erkeğin çok iyi dost olabileceğine de inanmıyorum. Mutlaka iki taraftan birinde söylemedikleri hisler vardır.”

Haberin Devamı

Cinsellik testi 

Seray Sever, programında ağırladığı Şahan Gökbakar’a cinsellik testi yaptı. Testte Gökbakar’ın cinsel dürtülerinin yüzde 200 olduğu ortaya çıktı.         

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!