İkinci eşler gerçeği

Güncelleme Tarihi:

İkinci eşler gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2006 00:00

İkinci eşlerin çoğu, kocalarının daha önce evlendikleri kadınların gölgesinde kalıyorlar. İlk eşler, nafaka, çocukların velayeti ve mal paylaşımını silah olarak kullandıkları için ikinci eşler büyük sorun yaşıyorlar. Hollywood’un ünlüleri arasında da bu sorunu yaşayan ikinci eşler var.

Bir değil iki eski eşle savaşıyor

Rod Stewart’ın nişanlısı Penny Lancaster, bir değil iki eski eşle ve kalabalık bir üvey evlat ordusuyla boğuşmak zorunda kalıyor. Penny Lancaster, nişanlısının eski eşleri Alana Hamilton ve Rachel Hunter ile dostluk kurmaya çalıştı ama karşı taraftan aynı içtenliği bulamadı. Lancaster, uslanmaz çapkın Stewart ile evlenmedi ama bu beraberlikten bir çocuk dünyaya getirerek kalıcı olduğunu kanıtladı.

Angelina, kutsal ittifaka karşı

Seksi oyuncu Angelina Jolie’nin mutluluğunu iki kadın birden gölgeliyor: Brad Pitt’in annesi Jane Pitt ve ilk eş Jennifer Aniston. Anne Pitt, oğlunun ayrılmasına rağmen kutsal ittifak oluşturduğu Jennifer Aniston’u kızı gibi seviyor ve ikinci geline karşı çıkıyor.

Camilla sabırlı olmasaydı

Prens Charles’ın eşi Cornwall Düşesi Camilla için en zoru Kraliçe Elizabeth’in kendisini yok saymasıydı. Ancak Camilla, sabretmenin ödülünü aldı. Camilla’nın asıl rakibi ise kocasının rahmetli eski eşi Prenses Diana. Camila’nın, Diana’nın güzelliği ve zarafetiyle boy ölçüşmesine imkan yok.

Britney’in rakibi dişli

Eşi Kevin Federline ile başı yeterince dertte olan Britney Spears, bir yandan da kocasının eski eşi Shar Jackson ile uğraşıyor. Eski eşin Kevin Federline’dan iki çocuğu var. Sürekli çocuklarını bahane ederek Federline ile kontak kuran Jackson, Britney Spears’ın evliliğinin kısa süreceğini iddia ediyor. Jackson en son; "Kevin’ın canı ne isterse onu yapar. Hiç bir kadın onu yola getiremez. Kevin, bir zamanlar bana yaptıklarını şimdi Britney’e yapıyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!