İki ünlü komedyen "You Are Here"de buluştu

Güncelleme Tarihi:

İki ünlü komedyen You Are Herede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2013 15:23

Başrollerini Woody Allen’ın vazgeçilmez oyuncusu Owen Wilson ve Hangover’la yıldızı bir anda parlayan Zach Galifianakis’in paylaştığı "You Are Here" isimli filmden ilk kare basınla paylaşıldı.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mad Men dizisinin yaratıcısı olan Matthew Weiner’ın yaptığı film, 2014 yılında Türk izleyicileriyle buluşacak.


Sevilen iki ünlü komedyenin rol alacağı filmde, yerel bir televizyonda hava durumu sunuculuğu yapan, müzmin bekar, çapkınlıkta sınır tanımayan Dallas (Wilson) ile hep çocuk kalmış arkadaşı Ben (Galifianakis) beraber yolculuğa çıkmasıyla başlayan olaylar anlatılıyor.


Ben’in babası vefat etmiştir ve cenazeye katılacaklardır. Ben, babasının ona müthiş bir servet bıraktığı haberiyle şok olur. Arkadaşı Dallas, Ben’in bu ani zenginliğiyle şaşkına dönmüşken, bir de yaşlı adamın kendinden hayli ufak, genç ve güzel dul eşi Angela’yla tanışınca bir şaşkınlık daha yaşar.


Komedide şimdiden yılın filmi olarak favori gösterilen ve 2014'te seyirciyle buluşacak olan "You Are Here"in Türkiye hakları D Productions’ta.

Haberin Devamı

İki ünlü komedyen You Are Herede buluştu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!