İki ünlü kamera şakası kurbanı

Güncelleme Tarihi:

İki ünlü kamera şakası kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2006 00:00

Televizyon şakacılarının son kurbanları Coşkun Sabah ile Mustafa Topaloğlu oldu. Yapılan şakalarda Sabah’ın yüreği ağzına geldi; Topaloğlu ise birkaç dakika için de olsa 100 bin YTL kazanma hayallerine daldı.

Coşkun Sabah’a ÇUVAL ŞOKU

Televizyon şakalarıyla ünlü Mustafa Karadeniz’in son kurbanı Coşkun Sabah oldu. Bayrampaşa’daki Akvarium Alışveriş Merkezi içindeki sinemanın sahibi olan Sabah’a şaka yapmak isteyen Karadeniz, bunun için sinema müdürü ile işbirliği yaptı. Müdür, Coşkun Sabah’ı telefonla arayıp "Çabuk buraya gelin. Üç Amerikalı gazeteci geldi. ’Kurtlar Vadisi Irak’ı burada oynatamazsınız’ deyip ortalığı birbirine kattılar. Biz de onları yakaladık, depoya indirip bağladık. Başlarına da çuval geçirdik" dedi. Sabah apar topar sinema salonuna gitti. Bağlanmış ve başlarına çuval geçirilmiş kişileri görünce elleriyle başına vurup "Eyvah yandık! Siz ne yaptınız? Şimdi bütün dünya üzerimize gelecek" diye müdüre bağırmaya başladı. Coşkun Sabah bunun bir şaka olduğunu anlayınca rahat bir soluk aldı.

Topaloğlu benzerini oynadı

TV8’de yayınlanan "Joker" ekibi, Topaloğlu’na şaka yapmak için müdavimi olduğu mekanlardan Hacıdan Kebapçı’ya gitti. Ekibin yanında İpek Tanrıyar, Eylem Şenkal, Fatih Hürkan ve Hale Turgal da vardı. Joker ekibi, Topaloğlu’na Tanrıyar, Şenkal ve Hürkan’ı, onların benzerleri olarak tanıştırdı. Ekip Topaloğlu’na 100 bin YTL ödüllü "Ünlülerin Benzerleri" yarışmasına katılmayı teklif etti ve yarışmayı birinci olarak bitireceğine dair söz verdi. Türkücünün ikna edilmesi zor olmadı. Topaloğlu, kıyafet değiştirip kendisinin "taklidi" olarak yarışmaya katılacak, birinci olunca da ödülü Joker ekibiyle paylaşacaktı. Bunları Yavuz Seçkin ve Hale Tulgar’la birlikte stüdyoda izleyince şaşıran, bir süre sessiz kalan Mustafa Topaloğlu, ardından kahkahalarla güldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!