İki eşli çiftçinin 26 çocuğu var

Güncelleme Tarihi:

İki eşli çiftçinin 26 çocuğu var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2006 12:19

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ne bağlı Kavalcık Köyü’nde yaşayan 2 eşli 56 yaşındaki Mehmet Arif Yıldız, 26 çocuğunun adlarını bazen unuttuğunu, buna rağmen üçüncü eşi de düşündüğünü söyledi.

Hatice Yıldız ile 30 yıl önce evlenen çiftçi Mehmet Arif Yıldız’ın bu evliliğinden 15 çocuğu dünyaya geldi. Kalabalık bir ailesi olmasına rağmen, daha çok sayıda çocuk isteyen Yıldız, şu an 45 yaşında olan eşinin de rızasını alarak 13 yıl önce, o tarihte 37 yaşında olan akrabası Sabiha Yıldız’ı kuma getirdi. Aynı evde iki eşli olarak yaşamını sürdüren Yıldız’ın Sabiha’dan da 11 çocuğu oldu. Toplam 26 çocuğu ve 2 eşiyle bir arada yaşadığı için çok mutlu olduğunu anlatan Mehmet Arif Yıldız, 850 nüfuslu köyde en çok nüfuslu ailenin reisi ünvanına sahip. Bu ünvânla övünen Yıldız, ailesinin geçimini sağlayabildiğini, bir evlilik daha yapmayı ve daha çok çocuk sahibi olmayı düşündüğünü belirtti. Yıldız, “Ben çocuklarım ve eşlerimle bir arada yaşamaktan çok mutluyum. Tek sıkıntım çocuklarımın adlarını zaman zaman karıştıyor olmam. Bu durum ben de büyük problem yaşatıyor. Bunu aşmak için çocuklarıma lakap taktığım da oluyor” dedi.

Kendisinin de 15 çocuklu bir ailenin en küçük oğlu olduğunu ve kendisini şımarttıkları için iki evlilik yapmasına izin verdiklerini belirten Yıldız, “Çocukları çok sevdiğim için hiç pişman olmadım. Ama herkese bu kadar çocuk yapmaları tavsiye etmem. Herkes bakabileceği sayıda çocuk yapmalıdır. Ben bile bazen onların geçimlerini sağlamakta zorlanıyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!