İbrahim Gülpınar Vefat Etti! İbrahim Gülpınar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Gülpınar Vefat Etti İbrahim Gülpınar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 11:40

“Kemençeyi konuşturan adam” lakabıyla tanınan ve Karadeniz müziğinin duayeni olarak gösterilen İbrahim Gülpınar (45), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bir dönem internette paylaşma rekoru kıran videolarıyla popülerlik kazana ve ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün programı “Beyaz Show”a konuk olan Gülpınar, geçtiğimiz hafta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Anjiyo olan ve tedavisine devam edilen Gülpınar, akşam saatlerinde yeniden geçirdiği bir kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cenazesi Cuma Günü Kaldırılacak!

Karadeniz müziğinin duayen ismi Gülpınar’ın cenazesi’nin Cuma günü Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Aslancık Köyü'ne getirilerek Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazın ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.

İbrahim Gülpınar Vefat Etti İbrahim Gülpınar kimdir

Haberin Devamı

İbrahim Gülpınar Kimdir?

Karadeniz müziğinin duayen ismi İbrahim Gülpınar, 1971 yılında Karadeniz'in Giresun şehrinde  Tirebolu ilçesinin Aslancık Köyü'nde dünyaya geldi.

Çocukluktan merak saldığı kemençe ile büyüdü ve ilerde geçimini kemençeden sağladı.

Çok iyi kemençe çalmasından dolayı İbrahim Gülpınar “Kemençeyi Konuşturan Adam” olarak anılıyordu. Bu özelliği ile sosyal medyada fenomen haline gelmiş ve videoları paylaşım rekoru kırmıştı.

Sosyal medyada oldukça ünlenen sanatçı Beyazıt Öztürk'ün dikkatini çekmişti. “Beyaz Show” programına katılan İbrahim Gülpınar, burada da kemençesiyle sevenlerini ve izleyicileri coşturmuştu.

İbrahim Gülpınar, yaklaşık 1 ay önce çıkardığı “Sivas Kangalı” parçası ile tıklanma rekoru kırmıştı.

BAKMADAN GEÇME!