HoÅŸçakal Panik

Güncelleme Tarihi:

Hoşçakal Panik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2002 15:07

Panik bozukluk ya da panik atak hakkında bir şeyler duydunuz mu hiç?
Eğer duymadıysanız dünyadaki şanslı insanlardansınız demektir. Günümüzde bir çok kişinin 'musdarip' olduğu bu sorun, kişinin yaşam kalitesini, kendine güvenini ve çevresiyle ilişkilerini olumsuz etkileyen bir tür 'hastalık'.

Haberin Devamı

Nefes alamıyorsunuz, kalbinizin her atışını beyninizin içinde duyuyorsunuz, eliniz ayağınız titriyor, gerçek yaşamda mı yoksa düşte mi olduğunuzu bilemiyorsunuz. Kalp krizi geçiriyorum, kontrolümü kaybediyordum, birazdan öleceğim kimse beni kurtaramayacak... gibi korkunç düşünceler içerisinde boğulup duruyorsunuz. Acil servisler nörologlar kardiyologlar...

Bütün bunlar panik bozukluğun sonuçları... Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Bayraktar Hoşçakal Panik adlı çalışmasında,  panik bozukluğunu, doğası, oluşma nedenleri, klinik özellikleri ve tedavi yaklaşımlarıyla kapsamlı bir şekilde anlatıyor.

Bayraktar bunun da ötesinde, yavaş solunum ve gevşeme egzersizleri ile panik atağın yol açtığı sorunların üstesinden gelmek ve rahatlama sağlamak için, ilaç dışında kişinin kendi davranış repertuarına yeni beceriler katma ve bunları pekiştirme yollarını anlatıyor.

Haberin Devamı

Hoşçakal Panik
Bütün Yönleriyle Panik Bozukluğu
Erhan Bayraktar
GendaÅŸ Kültür / Ruh SaÄŸlığı DizisiÂ
Fiyatı: 14.000.000 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!