Hollywood'da aşk var

Güncelleme Tarihi:

Hollywoodda aşk var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2010 09:44

Haberin Devamı

Ünlüler dünyasında her ilişki sanıldığı kadar kısa sürmüyor. Aşklarını evlilikle taçlandıran ve yıllarca aynı yastığa baş koyan pek çok yıldız var. Hollywood ünlüleri arasında rekor ise ‘ölüm bizi ayırana dek’ diyen Paul Newman-Joanne Woodward çiftinin. ışte Sevgililer Günü’nü kutlamaya hazırlanan aşıklara örnek olacak o isimlerden birkaçı...

İKİZLERİ OLDU (2 YIL)

Rebecca Romijn ve Jerry O’Connell iki yıldır evli ancak aşkları beş yıl öncesine dayanıyor. 36 yaşındaki Romijn, kendisinden bir yaş küçük eşi O’Connell ile Vegas’ta belgesel çekerken tanıştığını söylüyor. Çiftin minik ikizleri Dolly ve Charlie, mutluluklarının en güzel temsilcileri.

SADECE ARKADAŞIZ DEMİŞTİ (4 YIL)


Ashton Kutcher, 2003 yılında Ophray Winfrey’nin programına katılmış ve Demi Moore ile ‘sadece arkadaş’ olduklarını söylemişti. Bu açıklamanın iki yıl sonrasında evlenen ikili, o zamandan beridir mutlu bir evlilik sürdürüyor. 31 yaşındaki Kutcher, 46 yaşındaki Moore’un üç kızına babalık yapma konusunda da oldukça başarılı...

Haberin Devamı


ÇOK GÜZELSİN DER VE KONU KAPANIR (8 YIL)

 

1998 yılında NBC kanalının Noel özel programına katılan Brooke Shields ve yapımcı Chris Henchy, yıllarca birlikte çalıştı. Bu ortaklık zamanla aşka dönüştü ve 44 yaşındaki Shields ile 45 yaşındaki Henchy kısa süre sonra evlendi. Shields, sekiz yıldır evli olduğu Henchy ile ilişkisini şöyle anlatıyor: “Ne zaman ondan şüphelensem ve konuyu açmaya çalışsam ‘Biliyorsun çok güzelsin’ der ve konu kapanır.”

 

ŞU KIZA BAYILIYORUM LÜTFEN BİZİ TANIŞTIRIN (10 YIL)

Dünyanın en çok merak ettiği ve en yakından takip ettiği çiftlerin başında Victoria-David Beckham geliyor. Beckham’ın 10 yıl önce arkadaşlarına “Spice Girls grubundaki şu kıza bayılıyorum, beni onunla tanıştırın” dediği Victoria, şimdi üç çocuğunun annesi.


İLK GÖRÜŞTE AŞK BÖYLE BAŞLADI (11 YIL)

Bir başka set aşkı daha... Will Smith ve Jada Pinkett, “Fresh Prince of Bel-Air” dizisi sayesinde tanıştı. Pinkett’i ilk gördüğünde “ışte tüm hayatımı birlikte geçirebileceğim kişi” diyen Smith, bu düşüncesinde yanılmadı. ıkili, 11 yıldır evli ve ünlüler dünyasında parmakla gösterilen çiftler arasında başı çekiyorlar.

 

GİZEMLİ ÇİFT (15 YIL)

Haberin Devamı


Michelle Pfeiffer, televizyon yapımcısı David Kelley ile 15 yıl önce evlendi. Dünyaca ünlü aktris, ilişkideki başarının sırrını gizemli olmaya bağlıyor: “Düşünebiliyor musunuz, 15 yıl oldu ve hâlâ gizemli bir ilişkimiz var. ıkimiz de birbirimizin her şeyini bilmiyoruz!”


ARADIĞINI İKİNCİ EŞTE BULDU (21 YIL)

 

Hollywood’un örnek çiftlerinden Tom Hanks ve Rita Wilson, 1985 yılında “Volunteers” filminin setinde tanıştı. Ancak Hanks o dönem başkasıyla evliydi. 1987 yılında boşanan oyuncu, Wilson ile yakınlaştı. Bir yıl sonra evlendiler. Kısa süre sonra da bu mutluluklarını iki çocukla taçlandırdılar.


KARIN NE DERSE YAP! (26 YIL)

 

Denzel Washington ve Pauletta Pearson, 26 senedir evli... Washington, ekrandaki ilk işi “Wilma”da oynamaya hazırlanırken, hayatının kadınını bulacağını bilmiyordu. Sette tanışan ikili, büyük bir aşkla evlendi. şimdi dört çocukları var. Ünlü aktör, evliliğinin uzun sürmesini isteyenlere şu öğüdü veriyor: “Karın ne derse yap ve çeneni kapalı tut!”

Haberin Devamı

YARIM ASIRLIK MUTLULUK (50 YIL)

Yaşamı boyunca 10 kez Oscar’a aday gösterilen ve 1987 yılında heykelciği kucaklayan Paul Newman, başarıyı sadece iş yaşamında değil, özel hayatında da yakaladı. Ünlü aktörün Joanne Woodward ile yaptığı evlilik tam 50 yıl sürdü. 1952’de “Picnic” adlı Broadway oyununda tanışan çift, 2008 yılına kadar mutlu bir ilişki yaşadı. 83 yaşındayken hayatını kaybeden Newman, Playboy dergisine tek eşli yaşamasının nedenini şu sözlerle açıklamıştı: “Evde bir bifteğim var, neden hamburger yemeye gideyim ki?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!