Hollywood’un yufka yürekli babaları

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un yufka yürekli babaları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2006 00:00

Ünlü aktörlerin çocuklarına fazla vakit ayıramadıkları söylenir. Ancak bu genellemeyi bozan oyuncu babalar da var. İşte Hollywood’un çocuklarına düşkün babaları.

O sadece filmlerde sert rolde

Ünlü aktör Al Pacino’nun beyazperdede canlandırdığı mafyatik karakterlere bakıp onun gerçekte disiplin meraklısı sert bir baba olabileceğini düşünmeyin. Al Pacino’nun yufka yürekli bir baba olduğu söyleniyor. Usta aktörün beş yaşındaki kızı Olivia ona her istediğini kolayca yaptırtıyor.

Çocuğu dadılara bırakmıyor

Brokeback Mountain filmiyle yıldızı parlayan Heath Ledger, yedi aylık kızı Matilda’yı dadılarına bile emanet etmiyor. 27 yaşındaki başarılı aktör, eşinin çalıştığı günler, küçük kızıyla birlikte gezintiye çıkıyor.

Eğlenceli baba Will Smith

Bir komedi oyuncusunun çocuğu olmak çok eğlenceli olsa gerek. Will Smith, filmlerinde izleyicileri kahkahalar artıran performansının daha fazlasını evde çocukların karşısında sergiliyor. 37 yaşındaki aktörün Trey (14), Jaden (7) ve Willow (5) adlarında üç çocuğu var. Will Smith yoğun iş temposundan arta kalan zamanını çocuklarıyla geçiriyor.

Sergileri dolaşıyorlar

Usta oyuncu Matthew Broderick, ailesiyle kent ortasında yaşamaktan son derece memnun. Şehir çocuğu olduğu için de başka meslektaşları gibi doğal güzellikleriyle ünlü tatil yörelerini tercih etmiyor. 44 yaşındaki aktör, üç yaşındaki oğlu James Wilkie’ye de şehir hayatının nimetlerini öğretmeye çoktan başladı. Baba-oğul New York’ta bol bol sergi salonlarını geziyorlar.

Kızına çok düşkün

Oscar’lı oyuncu Gwyneth Paltrow, ikinci çocuğuna hamile kalınca, iki yaşındaki küçük Apple ile ilgilenmek baba Chris Martin’e kaldı. Önceleri kızına karşı ilgisiz olmakla suçlanan Coldplay’in ünlü solisti Chris Martin, şimdi kızından bir dakika bile ayrı kalmak istemiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!