Hollywood’un örnek aile babaları

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un örnek aile babaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2008 00:00

Brad Pitt, üvey evlatları Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) ve biyolojik kızı Shiloh’yu (19 aylık) yanından bir an olsun ayırmıyor, eşi Angelina Jolie ile birlikte gittikleri her yere onları da götürüyor.

Pitt, baba olma duygusunu ise şu sözlerle dile getiriyor: "Çocuk sahibi olmak hayattaki en güzel duygu ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk."

David Beckham

L.A. Galaxy’ye transfer olduktan sonra ünlülerin vazgeçilmez parti konuğu olan David Beckham da artık bir Hollywood starı sayılıyor. Beckham, oğulları Brooklyn (8), Romeo (5) ve Cruz’a (2) o kadar bağlı ki, onları antrenmanlarında bile yanından ayırmıyor.

Tom Cruise

Tom Cruise, sadece Katie Holmes ile olan evliliğinden dünyaya gelen Suri’nin değil, Nicole Kidman’la olan evliliği sırasında evlat edindiği Connor ve Isabella’nın da babası... Öz ya da üvey hiçbir evladını birbirinden ayırmadığını belirten usta aktör, "Bu hayatta tek bir amacım var. O da; iyi bir baba olmak" diyor.

Adam Sandler

Başarılı komedi oyuncusu Adam Sandler’ın Jackie Sandler ile olan evliliğinden bir kız çocuğu var. 42 yaşındaki usta oyuncu, boş zamanlarını sürekli bir yaşındaki kızı Sadie ile geçiriyor. Sandler kızına o kadar düşkün ki, set günlerini bile kızına göre ayarlıyor.

Hugh Jackman

Deborah Furness ile evli olan Hugh Jackman’ın Oscar (7) ve Ava (2) adlarında biri kız iki çocuğu var. 40 yaşındaki usta aktör, Oscar ile oynarken çekilen bu fotoğrafta da görüldüğü gibi çocuklarıyla yeri geldiğinde arkadaş olabilmeyi başarıyor.

Jake Gyllenhaal

Oscar’lı oyuncu Reese Witherspoon ile büyük bir aşk yaşayan Jake Gyllenhaal, sevgilisinin çocukları; Deacon (3) ve Ava (8) ile de çok yakından ilgileniyor. 28 yaşındaki yakışıklı oyuncu, evlenmeden baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gavin Rossdale

Ünlü rock şarkıcısı Gwen Stefani ile evli olan rock yıldızı ve oyuncu Gavin Rossdale de şov dünyasının örnek aile babaları arasında gösteriliyor. 43 yaşındaki yıldız, iki yaşındaki oğlu Kingston’a dadı bile tutmamış. Eşinin işi oldu zamanlarda oğluna o bakıyor. Bu örnek babanın yakında ikinci çocuğu dünyaya gelecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!