Hollywood’un aşk oteli

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un aşk oteli
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2006 00:00

Yaklaşık 80 yıl önce inşa edilen Marmont Şatosu, bugün gecelik fiyatı kişi başı 450 dolar olan bir otel... Otelin özelliği ise, Hollywood ünlülerinin sık sık kaçamak yaşamak için burayı ziyaret etmesi! Marmont Şatosu adıyla bilinen yedi katlı bina, 1929’da inşa edilmişti. Yıllar boyunca pek çok kez elden geçirildi. Bugün Hollywood ünlülerinin, romantik bir aşk gecesi geçirebilmek için kişi başı 450 dolar ödedikleri bir otel durumunda...

Ana binanın çevresindeki bungalovlarda ise gecelik ücret 2 bin doları buluyor. Yıldızlar bu bungalovlara özel ve gizli kapılardan giriyorlar. Fotoğrafçılara yakalanmaktan korkan yıldızlar için böylece büyük bir kolaylık sağlanmış oluyor.

Marmont Şatosu’nun müdavimlerine gelince:

Eşi Nick Lachey’den yeni ayrılan Jessica Simpson, sevgilisi Adam Levine ile burada bir gece geçirdi. Genç kadın, sonradan oteldeki aşk gecesini yalanlamaya çalıştıysa da buna kimseyi inandıramadı. Simpson, daha önce de Jude Law ile bu otelde kalmıştı.

Pamela Anderson ile Kid Rock da otele sıkça gelen ünlüler arasında... Sevgililerin sık sık ayrılıp barışmalarına alışan otel yetkilileri, bu ünlü çift için bir odayı her zaman hazır bekletiyorlar.

Scarlett Johansson ile Benicio Del Toro’nun da bu otelle ilgili bir anısı var. 2004 yılında Marmont Şatosu’na gelen çiftin, oteldeki odalarına çıkmayı beklemeden asansörde ateşli bir sevişme sahnesi yaşadıkları duyulmuştu. Johansson söylentiyi yalanladı ama Benicio Del Toro, "Bunu hayal gücünüze bırakalım" diyerek açık bir kapı bıraktı.

Bu arada genç oyuncu Lindsay Lohan ise oteli bir kolej yatakhanesine benzetiyor. Genç kız bu oteli mesken edinmesine rağmen atmosferini beğenmediğini söylüyor.

İşte olay daire

Marmont Şatosu bugün de kaçamak yapmak isteyen ünlülerin aklına gelen ilk adres... 2003’te, bir film galasının sonrasında Britney Spears ile Colin Farrell da soluğu burada almıştı. Çift otelin penthouse dairesinde öpüşürken görüntülenmekten kurtulamamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!