Hollywood parfüm işini çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Hollywood parfüm işini çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2004 00:59

Her kokunun ardında bir hikaye vardır. Kimimiz bazı yerleri, kimimiz bazı kişileri hatırlar, o kokuyu içimize çeke çeke anılara gömülürüz. Kokular önemli, ama en az onlar kadar önemli bir şey daha var! O da hangi ünlünün o kokuyu temsil ettiği. Mecmua dergisi bu ay ‘Ünlü parfümleri ve temsilcilerini’ anlattı.

Uma Thurman Miracle

Miracle’ın reklamlarında oynayarak parfüm reklamlarına çıkan ünlülerin öncüsü oldu.

Madonna Jean Paul Gaultier

Üzerinde iç çamaşırı olan korse şeklinde dizayn edilen parfüm şişesi için Gaultier, müşterisi Madonna’nın ‘Blonde Ambition’ turnesi giysisinden ilham almış.

Grace Kelly Fleurissimo

Sonradan Avrupa’da prenses olan en ünlü Hitchcock sarışınına nikáh günü sürmesi için kocası Monaco Prensi Rainier tarafından, özel üretilmiş parfüm hediye edildi. Bu bitkisel parfüm daha sonra Fleurissimo ismiyle halkın beğenisine sunuldu.

Scarlett Johansson Eternity Moment

Henüz 20 yaşında ödüllü bir sanatçı Scarlett Johansson. Bu genç sanatçı Calvin Klein’ın ‘Eternity Moment’ isimli parfümünü tanıtıyor. Çok genç ve deneyimsiz olmasına karşın Calvin Klein firmasının onu seçmesinden duyduğu mutluluğu da anlata anlata bitiremiyor.

Catherine Zeta Jones Red Door Revealed

İngiliz güzel Elizabeth Arden’in ‘Red Door Revealed’ kokusunun öncülerinden.

Liv Tyler Very Irresistable

Kısa bir süre önce anne olan oyuncu ve fotomodel Liv Tyler, Givenchy’nin Very Irresistable’ını tanıtan yüz. 27 yaşındaki Tyler, çocukluğundan beri Givenchy hayranı olduğunu söylüyor.

Marilyn Monroe Chanel No:5

50’lerde ‘Yatarken üzerimde sadece biraz Chanel No:5 oluyor’ sözü üzerine Chanel No: 5’in ismi Marilyn Monroe ile anılmaya başlandı. Parfümün satışı tavana vurdu. O hala bir klasik.

Penelope Cruz Glamourous

Glamourous (Ralph Lauren) parfümünün reklamındaki yüzü ile parfümün isminin duyulmasına yardımcı olan Penelope Cruz, kokuyu sürdüğünde kendisini her şartta gösterişli hissettiğini, gece elbisesi de giyse, kot pantolon da giyse kokunun kendisine İspanya’daki menekşeleri hatırlattığını söylüyor.

Monica Bulluci Sicily

Mankenliğe başladığında Dolce&Gabbana tanıtımlarında büyük rol oynayan Monica Belluci, şimdi Sicily isimli parfümlerin tanıtımının önderliğini yapıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!