Hollywood İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Hollywood İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2005 01:36

Sandra Bullock’un başrolü üstlendiği 1995 yapımı ‘Şebeke’ filminin devamı ‘The Net 2.0’ın çekimlerine yakında İstanbul’da başlanıyor.‘Bir İstanbul Macerası’ diye tanıtılacak olan filmin başrolünde Bullock yerine bu kez Nikki DeLoach var.

Irwin Winkler’in yönettiği, başrolünü Sandra Bullock’un oynadığı ‘Şebeke’ (The Net) filminin devamı niteliğindeki ‘The Net 2.0’ın çekimleri, yakında İstanbul’da başlıyor. Filmin yönetmen koltuğunda bu kez Winkler’in oğlu Charles Winkler var. Tamamı Türkiye’de çekilecek olan filmin dünya dağıtımını Columbia Tri-Star Entertainment, Türkiye dağıtımını ise aynı zamanda filmin ortak yapımcısı olan İstisnai Filmler (İFR) üstlendi. İFR, Tabutta Rövaşata, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak ve Neredesin Firuze gibi filmlere imza atmıştı.

TÜRK OYUNCULAR

Çekimlerine 18 Nisan’da başlanması ve tüm dünyada sonbaharda gösterime girmesi planlanan ‘The Net 2.0’ın başrol oyuncuları ise Nikki DeLoach ve Hope Cassidy. Filmde Türk oyuncuların da rol alacağını açıklayan İFR yetkilileri, görüşülen isimler arasında Şener Şen, Demet Akbağ, Şebnem Dönmez ve Kenan İmirzalıoğlu’nun da olduğunu belirtiyor. 32 Türk oyuncunun yer alması planlanan projeyle ilgili Ezel Akay, ‘Henüz isimlerimiz net değil ama netleştiği zaman açıklayacağız’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!