Hollywood ışıldıyor

Güncelleme Tarihi:

Hollywood ışıldıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2005 00:00

Yeni nesil Hollywood ünlüleri, menekşe gözlü yıldız Elizabeth Taylor ile başlayan mücevher tutkusunun en sıkı takipçileri. Bazen değeri 4,5 milyon doları bulan mücevherlerle özel gecelere katılan ünlüler, In Touch dergisine de konu oldular.

Rekor Jennifer Lopez’de

Jennifer Lopez, kocası Marc Anthony sayesinde elmas takı koleksiyonuna bir siyah elmas kolye dahil etti. Lopez, 30 karatlık siyah elmas kolyeyi 1 milyon dolar değerindeki mavi elmas yüzüğüyle birlikte takıyor. Jennifer Lopez’in elmas takılarının benzerlerini hiçbir kuyumcuda bulamazsınız.

Mariah Carey

Mariah Carey, Londra’da Tantra Kulübü’nde 35’inci doğum günü nedeniyle düzenlediği partide gözleri kamaştırmayı hedeflemişti. Bu nedenle 300 bin dolar değerinde iki elmas bilezik, 40 karatlık elmas küpeler ve muhteşem kolye taktı ve gerçekten de herkesi hayran bıraktı.

Kimora Lee Simmons

Kimora Lee Simmons da elmaslarla dostluğu iyice benimsemiş. 51 karatlık sarı elmas kokteyl yüzüğün bir eşini daha bulmak imkansız. Müzik yapımcısı Russell Simmons’un eşi, ‘Bu yüzüğü kocam hediye etmedi. Takılarımı kendim seçer alırım’ diyor.

Teri Hatcher

Teri Hatcher, son Emmy ödül gecesinde platin çerçeveli pembe elmas kolye ve küpe takımıyla göz kamaştırıcı bir görüntü sergiledi. Yıldız, parmağına yüzük takarsa, bekar olmadığının düşünüleceğini sandığından yüzük takmıyor.

Hilary Swank

Hillary Swank, geçtiğimiz Cannes Film Festivali’nde gerçek bir milyon dolarlık bebek görünümündeydi. Ünlü yıldız, Chanel imzalı straples tuvaletini üç sıra elmas zincir ile tamamlamış, ayrıca bir sıra daha elmas zincir takmıştı.

Scarlett Johansson

Yakut-elmas karışımı mücevherleriyle katıldığı Cannes Film Festivali’nin açılış gecesinde ilgi odağı Scarlett oldu. 20 yaşındaki oyuncu, dudaklarını hep kırmızıya boyadığı için, yakut takı kullanmayı tercih ediyor.

Lindsay Lohan

O daha 19 yaşında fakat De Beers mağazasının açılışında 25 bin dolar değerinde elmas yüzük, 600 bin dolar değerinde 21 karat elmas kolye ile tüm gözler onun üzerindeydi.

Jay-Z Elmas Kralı

Hip-Hop kralı pahalı takılara çok meraklı! Özellikle de değerli saatleriyle ünlü. 18 karat altın zemin üzerine 28 elmas ile işlenmiş saati büyük hayranlık yaratıyor. Jay Z, Beyonce’u da değerli takılardan yoksun bırakmıyor.

Beyonce

Beyonce, ilk kez para kazandığında, bu parayı hemen gidip elmas takılara harcamış. Geçtiğimiz eylül ayında ise ünlü kuyumcu Lorraine Schwartz’a bir bilezik ve küpe takımı ısmarlamıştı. Özel olarak Beyonce için dizayn edilen elmas takının değeri 380 bin dolar.

Tom Cruise - Katie Holmes

Geçtiğimiz haziranda Tom Cruise, sevgilisi Katie Holmes’ü Paris’te Eiffel kulesinin tepesine çıkarıp, bu yüzüğü parmağına geçirdi. Genç yıldız artık hem bu tektaşı, hem de Cruise’un bebeğini taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!