HIM / XX – Two Decades of Love Metal

Güncelleme Tarihi:

HIM / XX – Two Decades of Love Metal
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 17:18

Tüm dünyadaki rock müzikseverlerin yakından tanıdığı Finlandiyalı grup HIM , müzik dünyasındaki 20. Yılını "XX – Two Decades of Love Metal" albümü ile kutluyor.

Haberin Devamı

HIM’in kariyerinin tamamını kapsayan ilk albüm olma özelliğini taşıyan “XX – Two Decades of Love Metal” aynı zamanda “Strange World” isimli yepyeni HIM şarkısını da içeriyor. HIM’in “Join Me In Death”, “Poison Girl”, “Right Here In My Arms”, “Wings Of A Butterfly”, “Killing Loneliness”, “In Joy And Sorrow”, “Wicked Game” ve “The Funeral Of Hearts” gibi hit şarkıları da “XX – Two Decades of Love Metal” albümüde!

Amerika’da 500.000’den fazla albüm satarak altın plak statüsüne ulaşan ilk Finlandiyalı grup olan HIM, dünya çapında da 5 milyondan fazla albüm sattı. Join Me In Death, Poison Girl, Right Here In My Arms, Wings Of A Butterfly, Killing Loneliness, Your Sweet 666, In Joy And Sorrow, Wicked Game, Buried Alive By Love, The Kiss Of Dawn ve The Funeral Of Hearts gibi hit şarkılara imza atan HIM, vokalde Ville Valo, basta Mikko ”Mige” Paananen, gitarda Mikko ”Linde” Lindström, davulda Mika ”Kaasu” Karppinen ve klavyede Janne ”Burton” Puurtinen’dan oluşuyor.

Haberin Devamı

20 şarkı ile HIM’in kariyerine ışık tutan “XX – Two Decades of Love Metal”
Sony Music etiketiyle müzik marketlerde!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!