High tech seyahat

Güncelleme Tarihi:

High tech seyahat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2006 00:00

Hareket özgürlüğünüz tam

Sahora Brights, Samsonite’tan yepyeni bir seri. Softside ve hardside valizlerin sunduğu tüm avantajları birleştiren yüksek performanslı materyallerin birlikteliği, bu teknoloji ürünü valizlerin, hafif ve esnek, aynı zamanda sağlam ve dayanıklı kalmasını sağlıyor. Sabit şifreli kilit tam anlamıyla güvenliği garanti ederken, parlak polikarbonlu lamine ABS köşeler, valize denge ve kuvvet katıyor. Sahora Brights’ın en ayırt edici yanı, şık renklerin, donanımla birleşmesi. Etkileyici renklerle donatılmış Sahora Brights, 360 derece hareket özelliğiyle kullanıcısına hareket özgürlüğü sunuyor.

Yolda istemediklerinizden kurtarır

Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok kadının sahip olduğu ilk epilatör olan Epilady, yıllar sonra yenilenen modelleri ve yepyeni özellikleriyle geri döndü. Kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmasının zahmetsiz, acısız ve kolay yolunu sunan epilatör, seyahatlerinizde de en büyük yardımcınız olacak.

Keyifli tatil için

Güneşlenme süresince cildin ihtiyacı olan ışınlardan faydalanırken, hem güneşin zararlı ışınlarını, hem de bu ışınların sebep olduğu yaşlanmayı engellemek mümkün. Kozmetik markası Korff, Sunfiltrum Comfort güneş serisini keyifle tatil yapmak isteyenlerin hizmetine sunuyor. Cilt sağlığı ve güzelliği için geliştirilen Infrablock K-Complex bileşimli Sunfiltrum Comfort serisi, güçlü koruyucu etkisinin yanı sıra güneş ışınlarına maruz kalan cildin gördüğü zararları telafi ediyor.

Pürüzsüz eller

Eller için pürüzsüzleştirici bakım yapan Mavala "Mask For Hand", kuru ve yıpranmış ellerdeki ölü tabakayı gideriyor, kan dolaşımını hızlandırıyor ve yoğun bir nemlendirme sağlıyor. Onarıcı özelliğiyle bilinen allantoin, salatalık, sebze ekstreleri ve aloe vera içeren "Mask For Hand", cilt yüzeyindeki pürüzleri gideriyor ve canlandırıyor. Ayrıca aloe vera sayesinde eller, kadınların her zaman arzu ettikleri yumuşak dokunuşlara kavuşuyor. 10 dakika elde kalan maske daha sonra ılık suyla durulanarak temizleniyor.

Saçlarınız koruma altında

Saç bakım ürünleri markası J. F. Lazartigue, geliştirdiği Moisturizing Mask ve Moisturizing Conditioner’la saçlara sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Kurumuş saçlar ve nemini kaybetmiş saç derisi için ideal bir çözüm olan Moisturizing Mask, onarıcı özelliği sayesinde saçların yumuşaklık kazanmasını ve beslenmesini sağlıyor. Moisturizing Conditioner ise saç teli üzerinde bulunan ve gözle görülemeyen yıpranmış pulcukları onarıyor ve saçı dış etkenlere karşı koruyor.

Seyahatlerinizde ruj tazeleme derdi yok

Nivea Beatue’nin yeni ürünü Extreme Stay Ruj, kadınları ruj tazeleme zahmetinden kurtarıyor. Zambak özleriyle üretilen ilk ruj olan Extreme Stay, sürüldükten sonra çıkmayan kalıcı formülüyle, seyahatlerinizde gün boyu tazeliğini ve rengini koruyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!